Strafprocesrecht

Sdu biedt advocaten een compleet assortiment op het gebied van strafprocesrecht; een dynamisch rechtsgebied dat telkens in beweging is. Wij houden u up-to-date van de laatste ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak zodat u optimaal uw vak kunt uit oefenen.

strafrecht

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het strafprocesrecht. Met ons platform OpMaat bent u verzekerd van een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

Meer informatie over straf(proces)recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van straf(proces)recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen

Strafprocesrecht

Strafrecht splitst zich uit in het materiële strafrecht en het formele strafrecht of het strafprocesrecht. Strafprocesrecht houdt in het geheel van procedurele spelregels wanneer iemand het materiële strafrecht heeft overtreden.

Sdu biedt content op dit rechtsgebied die volledig gericht is op de praktijk en actualiteit van het strafprocesrecht. Samen met experts uit de rechtspraktijk creëren we content die u in uw dagelijkse werkzaamheden verder helpt.