Strafprocesrecht

Sdu biedt advocaten een compleet assortiment op het gebied van strafprocesrecht; een dynamisch rechtsgebied dat telkens in beweging is. Wij houden u up-to-date van de laatste ontwikkelingen in wetgeving en rechtspraak zodat u optimaal uw vak kunt uit oefenen.

strafrecht
Direct naar de webshop

Bij Sdu bent u ervan verzekerd dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het strafprocesrecht. Met ons platform OpMaat bent u verzekerd van een uniek hulpmiddel in uw dagelijkse rechtspraktijk. Uw vakkennis houdt u up-to-date met onze vakliteratuur en diverse opleidingen & events.

De PO Deal - alle mogelijkheden op een rij

12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

Met de PO Deal heeft u 12 maanden lang alle vrijheid om juridische bijeenkomsten te volgen. U heeft keuze uit meer dan 350 kwalitatieve cursussen, evenementen, congressen en opleidingen.

U weet precies waar u aan toe bent en heeft u bovendien alle vrijheid en flexibiliteit om cursussen in te plannen. U kunt dus op een makkelijke manier uw punten behalen.

Meer informatie & brochure

Meer informatie over straf(proces)recht nodig? Zoek in ons archief!

Heeft u behoefte aan meer vakinhoudelijke informatie op het gebied van straf(proces)recht? Bekijk nu een selectie van de vakinformatie die we hierover aanbieden. U vindt op deze pagina's een preview van de actuele content die we samen met experts uit de rechtspraktijk creëren.

Bekijk onze artikelen
man achter bureau

Strafprocesrecht

Strafrecht splitst zich uit in het materiële strafrecht en het formele strafrecht of het strafprocesrecht. Strafprocesrecht houdt in het geheel van procedurele spelregels wanneer iemand het materiële strafrecht heeft overtreden.

Sdu biedt content op dit rechtsgebied die volledig gericht is op de praktijk en actualiteit van het strafprocesrecht. Samen met experts uit de rechtspraktijk creëren we content die u in uw dagelijkse werkzaamheden verder helpt.