Naar de inhoud

Visie op het notariaat

Hoe ziet de toekomst van het notariaat eruit? En wat kan Sdu doen om het notariaat vooruit te helpen? Anita en Kesho van Remmerswaal Notaris en Richard van KRAGD Notarissen geven hun visie op de toekomst van het notariaat.

Samen maken we het notariaat - Anita Scholtes

Digitale systemen zoals Evidend zorgen ervoor dat ik mijn werk efficiënter kan uitvoeren.

Anita ScholtesNotarisklerk bij Remmerswaal Notariskantoor

Notaris Kesho Ghisai (Remmerswaal)

Ontdek de visie van Kesho Ghisai, notaris bij Remmerswaal Notaris, over de toekomst van het notariaat. Hij benadrukt het belang van digitalisering en samenwerking met partners, zoals Sdu. Enerzijds om efficiëntie te bevorderen en anderzijds om persoonlijk contact met cliënten te behouden. Lees meer over hoe innovatie en traditie samengaan in dit boeiende gesprek.

Notaris Kesho Ghisai
Anita Scholtes-Bol

Notarisklerk Anita Scholtes-Bol (Remmerswaal)

Anita, een ervaren notarisklerk bij Remmerswaal Notaris, vertelt hoe de rol van notarisklerk is getransformeerd van puur uitvoerend naar meedenkend en probleemoplossend. Deze verschuiving is mede mogelijk gemaakt door het gebruik van eigentijdse tools die notariskantoren helpen om hun werk efficiënter en boeiender te maken. Een illustratief voorbeeld dat Anita aanhaalt, is het gebruik van Evidend voor de creatie van een online aandeelhoudersregister.

Notaris Richard Verbeek (KRAGD)

Lees ons meest recente blogartikel: "de evolutie van de notaris: van akteproducent naar adviseur" waarin we in gesprek gaan met Richard Verbeek, een ondernemende notaris bij KRAGD Notarissen. Richard deelt zijn visie op de veranderende rol van notarissen en benadrukt het groeiende belang van samenwerking en digitale innovatie in de juridische sector. Benieuwd naar zijn inzichten? Klik op de link hieronder en leer hoe notariskantoren zich aanpassen aan de eisen van de moderne tijd.

Notaris Richard Verbeek

Producten voor het notariaat

Innovatie en digitalisering zijn cruciaal voor een future proof notariaat. Samen maken we een toekomstbestendig notariaat. Bekijk onze oplossingen hieronder om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

 • OpMaat Notariaat

  OpMaat Notariaat

  Met OpMaat Notariaat heb je een complete online database met de meest relevante jurisprudentie, tijdschriftartikelen, tools en commentaren. Lees meer en vraag een gratis proefabonnement aan.

 • Notamail

  Notamail

  Elke werkdagochtend ontvang je per e-mail op één A4-tje precies die informatie die relevant is voor jouw (notariële) praktijk, verzorgd door een gerenommeerde redactie. Lees meer en vraag een gratis proefabonnement aan.

 • Evidend

  Evidend

  Met Evidend creëer je binnen enkele minuten een volledig en kloppend online aandeelhoudersregister, dat nooit meer kwijtraakt. Lees meer en vraag een gratis demo aan.