Sdu VIND het antwoord op elke vraag

Contact over VIND
Sdu VIND
Contact over VIND

Iedere gemeente wil inwoners, ondernemers en organisaties zo goed mogelijk van dienst zijn. U ook. U doet er dan ook alles aan om hen van de juiste informatie te voorzien. Maar hoe zorgt u ervoor dat die informatie actueel en eenduidig is? Met VIND beschikt iedereen binnen en buiten uw organisatie altijd en overal over de meest actuele informatie. Bent u al klant? Log hier in bij Sdu Connect.

De VIND titels van Sdu

VIND Antwoorden

Met VIND Antwoorden haalt u een oplossing in huis waarmee u duidelijk, juridisch correct communiceert en uw medewerkers ontlast. 

Meer over VIND Antwoorden

VIND Informatiemanagement

Met VIND Informatiemanagement beheert, distribueert en archiveert u documenten, dienstverlenende processen en interne processen.

Meer over VIND Informatiemanagement

VIND Kennisbanken

In de VIND kennisbanken vindt u actuele wet- en regelgeving, jurisprudentie en vele praktische tools. Met de gebruiksvriendelijke zoekmachine vindt u snel wat u zoekt. U bespaart kostbare tijd en voorkomt dure fouten. De kennisbanken zijn actueel en uitgebreid dankzij de inzet van onze vakkundige redacties. U kunt er dus blindelings op vertrouwen.

 

Meer informatie
VIND Kennisbank

Ervaringen van VIND klanten

We hebben enkele van onze gebruikers gevraagd naar hun ervaringen met het gebruik van onze VIND producten. In hun eigen woorden vertellen zij openhartig over de uitdagingen die zij ervaren en hoe de VIND titels eraan hebben bijgedragen om tot een betere dienstverlening te komen.

Klantervaringen VIND

Koppelingen met partners

Wij weten dat veel gemeenten systemen gebruiken van verschillende leveranciers. Om ervoor te zorgen dat u zo efficiënt mogelijk kunt werken voeren wij een actief partnerbeleid. Hiermee zorgen we o.a. voor koppelingen met de systemen van andere leveranciers.

Meer informatie

Contact

telefoon

Wilt u meer weten over de producten van VIND?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.