Naar de inhoud

Adverteren

Leadgeneration, meer naamsbekendheid krijgen of personeel werven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sdu behoort tot de top drie uitgeverijen van vakinformatie in Nederland. Wij werken op vier deelgebieden: juridisch, fiscaal, overheid en bedrijfsleven. Door te adverteren in een van onze titels, ben je verzekerd van een groot bereik onder jouw doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat je jouw doel behaalt en daarom besteden wij bij Sdu extra aandacht aan onze klanten. Dit kunnen wij door het aanbieden van crossmediale mogelijkheden die zoveel mogelijk zijn aangepast aan je wensen en doelen.

Mogelijkheden

Juridisch

Voor de juridische doelgroepen in Nederland biedt Sdu toonaangevende producten en diensten voor studenten, advocaten, bedrijfsjuristen, notarissen, overheidsjuristen en juristen bij de rechterlijke macht. Vakliteratuur in de vorm van onder meer geannoteerde jurisprudentie, commentaar bij wet- en regelgeving, nieuwsberichten, naslagwerken, juridische opleidingen en events. Uitgelezen mogelijkheid dus om de juridische doelgroep te bereiken!

Bereik jouw doelgroep via:

Advocatie

Advocatie bestaat uit een website, nieuwsbrief, digitaal magazine en diverse social media kanalen.
Je bereikt hiermee ruim 85% van de doelgroep.

- E-nieuwsbrief : 12.500 abonnees
- Website: 200.000 pageviews (per maand)
- Magazine + E-zine: oplage 12.500
- Events zoals de Gouden Zandlopers

Neem voor meer informatie contact op met Cross - traffic@cross.nl

Fiscaal

Ons uitgebreide aanbod van fiscale producten en diensten zorgt ervoor dat belangrijke informatie altijd beschikbaar en toegankelijk is. Of dit nou in print, via een website of app, of met één van onze vele gerenommeerde cursussen is. Wij bieden een totaaloplossing voor iedere fiscale professional: veel mogeljikheden dus om jouw boodschap onder de aandacht te brengen.

Bereik je doelgroep via:

Taxence

Taxence is dé community voor fiscale professionals. Elke dag toont Taxence de laatste ontwikkelingen, achtergronden, personalia, vacatures en branchenieuws. Ook voor de meest recente fiscale jurisprudentie, vakliteratuur en een agenda met opleidingen kun je terecht bij Taxence.

- Unieke bezoekers: 100.000 pageviews (per maand)
- Abonnees nieuwsbrief: 18.500

Neem voor meer informatie contact op met Cross - traffic@cross.nl

Overheid

Op het terrein van Overheid verzorgt Sdu talrijke titels voor de overheidsbestuurder op lokaal, provinciaal en rijksniveau. Vooral met VNG Magazine en RaadsledenNieuws kun je je boodschap de gehele Nederlandse lokale gemeentemarkt bereiken.

Bereik je doelgroep via:

VNG MagazineOplage 21.000

Gemeente.nu85.000 pageviews (per maand) en 21.000 nieuwsbrief abonnees

Neem voor meer informatie contact op met Cross - traffic@cross.nl

Bedrijfsvoering

Op het terrein van bedrijfsvoering voorziet Sdu in titels voor het naleven van de wet- en regelgeving in het bedrijfsleven. 

Bereik je doelgroep via:

HSE Actueel

HSE Actueel bestaat uit een website met dagelijks nieuws, een tweewekelijkse nieuwsbrief, events en social-mediakanalen.

Je bereikt met HSE Actueel primair de HSE-expert, maar ook verwante functionarissen zoals de HR-manager, kwaliteitsmanager, KAM-coördinator, preventiemedewerker, arbo-adviseur, veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen en het hoofd logistiek. De HSE’er is werkzaam in een groot aantal sectoren, van (chemische) industrie en bouw tot gezondheidszorg en transport.

Neem voor meer informatie contact op met Cross - traffic@cross.nl

Contact

Heb je vragen of wil je advies over de mogelijkheden? Cross verzorgt als partner van Sdu alle print- en online media en de media- en eventverkoop voor alle Sdu media. 

Neem vrijblijvend contact op:

Telefoon: 010 74 21 020

E-mail: traffic@cross.nl