Sdu Adverteren

Neem contact op
Sdu adverteren

Leadgeneration, meer naamsbekendheid krijgen of personeel werven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Sdu behoort tot de top drie uitgeverijen van vakinformatie in Nederland. Wij werken op vier deelgebieden: juridisch, fiscaal, overheid en bedrijfsleven. Door te adverteren in een van onze titels, bent u verzekerd van een groot bereik onder uw doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat u uw doel behaalt en daarom besteden wij bij Sdu extra aandacht aan onze klanten. Dit kunnen wij door het aanbieden van crossmediale mogelijkheden die zoveel mogelijk zijn aangepast aan uw wensen en doelen.

Mogelijkheden

Juridisch

Voor de juridische doelgroepen in Nederland biedt Sdu toonaangevende producten en diensten voor studenten, advocaten, bedrijfsjuristen, notarissen, overheidsjuristen en juristen bij de rechterlijke macht. Vakliteratuur in de vorm van onder meer geannoteerde jurisprudentie, commentaar bij wet- en regelgeving, nieuwsberichten, naslagwerken, juridische opleidingen en events. Uitgelezen mogelijkheid dus om uw juridische doelgroep te bereiken!

Bereik uw doelgroep via:

Advocatie

Advocatie bestaat uit een website, nieuwsbrief, digitaal magazine en diverse social media kanalen.
U bereikt hiermee ruim 85% van de doelgroep.

- E-nieuwsbrief : 12.500 abonnees
- Website: 200.000 pageviews (per maand)
- Magazine + E-zine: oplage 12.500
- Events zoals de Gouden Zandlopers

Neem voor meer informatie contact op met Cross Media - sdu@crossmedianederland.com 

Fiscaal

Ons uitgebreide aanbod van fiscale producten en diensten zorgt ervoor dat de voor u belangrijke informatie altijd beschikbaar en toegankelijk is. Of dit nou in print, via een website of app, of met één van onze vele gerenommeerde cursussen is, wij bieden een totaaloplossing voor iedere fiscale professional. Vele mogeljikheden dus om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Bereik uw doelgroep via:

Taxence

Taxence is dé community voor fiscale professionals. Elke dag toont Taxence de laatste ontwikkelingen, achtergronden, personalia, vacatures en branchenieuws. Ook voor de meest recente fiscale jurisprudentie, vakliteratuur en een agenda met opleidingen kunt u terecht bij Taxence.

- Unieke bezoekers: 100.000 pageviews (per maand)
- Abonnees nieuwsbrief: 18.500

Neem voor meer informatie contact op met Cross Media - sdu@crossmedianederland.com 

Overheid

Op het terrein van Overheid verzorgt Sdu talrijke titels voor de overheidsbestuurder op lokaal, provinciaal en rijksniveau. Vooral met VNG Magazine en RaadsledenNieuws kunt u uw boodschap de gehele Nederlandse lokale gemeentemarkt bereiken.

Bereik uw doelgroep via:

VNG MagazineOplage 21.000

Gemeente.nu: 85.000 pageviews (per maand) en 21.000 nieuwsbrief abonnees

Neem voor meer informatie contact op met Cross Media - sdu@crossmedianederland.com 

Bedrijfsvoering

Op het terrein van bedrijfsvoering voorziet Sdu in titels voor het naleven van de wet- en regelgeving in het bedrijfsleven. 

Bereik uw doelgroep via:

HSE Actueel

HSE Actueel bestaat uit een website met dagelijks nieuws, een tweewekelijkse nieuwsbrief, events en social-mediakanalen.

U bereikt met HSE Actueel primair de HSE-expert, maar ook verwante functionarissen zoals de HR-manager, kwaliteitsmanager, KAM-coördinator, preventiemedewerker, arbo-adviseur, veiligheidsadviseur vervoer gevaarlijke stoffen en het hoofd logistiek. De HSE’er is werkzaam in een groot aantal sectoren, van (chemische) industrie en bouw tot gezondheidszorg en transport.

Neem voor meer informatie contact op met Cross Media - sdu@crossmedianederland.com 

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies wat betreft alle mogelijkheden? Cross Media verzorgt als partner van Sdu alle print- en online media en de media- en eventverkoop voor alle Sdu media. 

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen:

Telefoon 010 74 21 020

E-mail sdu@crossmedianederland.com