Werken bij Sdu

Bij Sdu werken circa 350 professionele en gedreven mensen. Onze medewerkers krijgen de ruimte om aan hun carrière te werken, zowel binnen hun vakgebied als op persoonlijk vlak. Wij houden van pionieren en innoveren, zoals het ontwikkelen van nieuwe apps en innovatieve platformen. Daarom zijn wij continu op zoek naar ondernemende mensen die het verschil willen maken. Professionals die hun creativiteit, talent en ervaring willen inzetten om de ontwikkeling van ons bedrijf mee richting te geven.

Open en informeel
Wij staan bekend als een sympathiek en toegankelijk bedrijf. Binnen ons bedrijf heerst een informele sfeer, waarin iedereen helder en open met elkaar communiceert. Dat komt ons werk en ook het contact met onze klanten ten goede. Wij luisteren serieus naar onze klanten en staan open voor klachten, vragen en opmerkingen.

LINK
Binnen Sdu is LINK actief, een vereniging gericht op Sdu-medewerkers die zich verder willen ontwikkelen. Door het organiseren van lunchsessies, workshops en de legendarische pubquiz wil LINK: Leren, Inspireren, Netwerken en Kennisdelen.

Linda de Vries
 

“Elke dag bezig zijn met wat klanten echt nodig hebben voor hun werk en dat ook nog samen mogen ontwikkelen, dat is pas ondernemen!”

Linda de Vries, Segmentmanager