Naar de inhoud

Breng klanten en jezelf naar grote hoogte

Dát is de kracht van ontwikkeling

Sander zittend
Muriel klimmend
Iesja 3
Sander Boon stapt op blokjes

Elkaar versterken, ambities waarmaken, continu streven naar verbetering. Bij Sdu zit de kracht in ontwikkeling. Hier maak je wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar voor klanten, terwijl je als professional én persoon blijft groeien. Samen met collega’s werk je aan innovaties, denk je mee over maatschappelijke uitdagingen en bedenk je de best passende oplossingen voor juridische vraagstukken. Vernieuwing en verbetering zijn immers verankerd in onze cultuur. Ben jij klaar om jouw krachten te ontdekken en je potentieel te ontplooien? 

De kracht van jouw kracht

Benieuwd hoe jij jouw krachten ontdekt, inzet én kan verbeteren? Bekijk in welke vacature jouw talenten kunnen groeien. Je vindt de best passende vacature via ons vacatureoverzicht.

Wie is Sdu?

Met een rijke geschiedenis die meer dan 200 jaar teruggaat, zijn we uitgegroeid tot dé dienstverlener voor professionals die werken met wet- en regelgeving op Europees niveau. We weten als geen ander wat deze professionals nodig hebben en hoe wij hen daarin kunnen ondersteunen. Met slimme oplossing, innovatieve producten en trainingen helpen we elkaar, onze klanten en daardoor ook de samenleving iedere dag verder. Benieuwd naar de uitdagingen die we tegenkomen, de projecten waar we aan werken en de ontwikkelingen die ons werk beïnvloeden? Lees het in ons blog.

VD0000726

Onze krachten

 • Nancy op blok breed

  'Ik breid mijn kennis uit en maak het ook afwisselend en uitdagend.'

  Nancy Cabral | Senior Accountmanager Overheid

 • Sander op blok breed

  'We vertellen het elkaar ook eerlijk als het beter kan of moet.'

  Sander Boon | Business Analist

 • Iesja op blok breed

  'Ik kan hier mijn initiatief volgen, waardoor we steeds beter worden.'

  Iesja Westerbeek | Productmanager Toxic

Naar alle verhalen

Inclusie en diversiteit bij Sdu

Diversiteit vieren en opkomen voor onze kernwaarden zijn belangrijk voor ons. Verschillende activiteiten en netwerken helpen ons daarbij. Zo hebben we in september 2022 het Charter Diversiteit in Bedrijf van de SER ondertekend. Dit netwerk verbindt bedrijven die zich inzetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Daarnaast hebben we binnen Sdu ook verschillende netwerken die zich inzetten voor deze kernwaarden. Denk daarbij aan het Network of Women (NoW) dat elk kwartaal bijeenkomsten organiseert voor vrouwen én mannen. Of het YoungPro's netwerk dat verschillen (buiten)activiteiten organiseert om Young Professionals te verbinden.

Iesja Westerbeek over Loonkloof
Muriel en Nancy