Naar de inhoud

Introductie van de CSRD Essentials gids

Tijdens het online webinar β€œπ‚π’π‘πƒ: 𝐈𝐦𝐩π₯𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐭𝐒𝐨𝐧 𝐚𝐧𝐝 ππžπ²π¨π§πβ€ op woensdag 15 mei, waren er maar liefst 9.000 deelnemers! Collega Camille Sztejnhorn, ESG Impact Director bij Lefebvre Sarrut, presenteerde de CSRD Essentials gids. Deze gids is een uitgebreide verzameling van informatie, briefings en infographics en dient als een handig hulpmiddel voor bedrijven en hun adviseurs om de richtlijn voor duurzaamheidsverslaglegging te begrijpen en effectief te implementeren.

Het webinar werd georganiseerd in samenwerking met Pascal Durand, MEP en CSRD Rapporteur, en het Global Reporting Initiative (GRI), samen met ons moederbedrijf Lefebvre Sarrut.

Wil je meer weten over de nieuwe serie 'CSRD Essentials over de verplichte duurzaamheidsrapportage van de EU? Lees hier meer. Ben je benieuwd naar de CSRD Essentials gids? Download 'm hier

Over Lefebvre Sarrut

Lefebvre Sarrut is de Europese leider op het gebied van juridische, fiscale en regelgevende kennis. Met kantoren in Frankrijk (Lefebvre Dalloz), Duitsland (Juris/Stollfuß), ItaliΓ« (GiuffrΓ¨ Francis Lefebvre), Nederland (Sdu), Spanje (Lefebvre) en BelgiΓ«, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk (Larcier-Intersentia) biedt de groep, publicaties, softwareoplossingen en trainingen voor een breed scala van organisaties in de private en publieke sector en voor gereglementeerde beroepen zoals notarissen, registeraccountants, advocaten enzovoort. Lefebvre Sarrut genereerde in 2022 een omzet van € 542 miljoen en heeft 2.400 mensen in dienst. De missie van de groep is om kennis beschikbaar te stellen voor een eerlijkere, efficiΓ«ntere en duurzame samenleving. Zie ook: www.lefebvre-sarrut.eu.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Soumia en dochter planten aanreiken groot