Naar de inhoud

JES bij het BNR programma 'Duurzaam'

Esther van Doesburg was onlangs te gast in het BNR-programma 'Duurzaam', gepresenteerd door Harm Edens. Tijdens deze uitzending deelde zij haar expertise over de impact van de CSRD-richtlijn op het bedrijfsleven.

In een tijd waarin verandering de enige constante lijkt, sprak Esther over de kwetsbaarheid van bedrijven en de uitdagingen die greenwashing met zich meebrengt. Ze benadrukte het belang van de CSRD-richtlijn in het stimuleren van organisaties om bewuster te investeren. Dit draagt bij aan een toekomst waarin zowel leven als werken in een groene en eerlijke wereld centraal staat.

Een cruciale vraag rijst: Hoe stel je een effectieve duurzaamheidsrapportage op? In het interview gaf Esther waardevolle tips en praktische inzichten om bedrijven te helpen bij deze belangrijke stap.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid en de toekomst van het bedrijfsleven: dit is een aflevering die je niet wilt missen. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt voorbereiden op deze nieuwe uitdagingen.