Naar de inhoud

Sustainability Special op New Business Radio

Bert Pijfers en Esther van Doesburg van Sdu delen in deze special hun inzichten over hoe organisaties toekomstbestendig kunnen worden en bedrijfswaarde kunnen versterken door middel van CSR. Luister hier de aflevering terug.

Sustainability Special op New Business Radio

Het is inmiddels essentieel dat we onze visie op de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van organisaties herzien. De kwestie is niet meer waar we moeten starten, maar hoe snel we kunnen reageren. Het integreren van duurzaamheid in bedrijfsprocessen is nog nooit zo dringend geweest, vooral met de naderende Europese CSRD-wetgeving die bedrijven vanaf 2024 verplicht stelt om te rapporteren over milieu-, sociale en governanceprestaties (ESG). Bedrijven moeten zich snel aanpassen en vooruitstrevende stappen nemen om aan deze nieuwe eisen te voldoen. 

Tijdens een recente aflevering op New Business Radio, deelden Bert Pijfers, Manager Enterprise Markt bij Sdu, en Esther van Doesburg, Chief Innovation Manager bij Sdu, hun inzichten over hoe organisaties toekomstbestendig kunnen worden en bedrijfswaarde kunnen versterken door middel van CSR.  

De kernvraag was: "Hoe kunnen we meer goed doen in plaats van minder slecht?" 

In deze boeiende discussie bieden ze concrete stappen die bedrijven kunnen nemen na het beluisteren van de uitzending, en geven ze een inkijkje in de ontwikkeling van het JES! programma.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Het team van JES! Knowledge houdt voortdurend de Europese regelgeving in de gaten en vertaalt deze naar praktische en gevalideerde kennis. Zo is altijd de relatie tussen de praktische informatie en de juridische grondslag duidelijk en actueel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf up-to-date

Soumia en dochter planten aanreiken groot