Advocatie Magazine (abonnement)

Magazine voor de Advocatuur en het Notariaat.

Enkele keren per jaar verschijnt het gratis Advocatie Magazine in print en online. Advocatie Magazine maakt deel uit van Advocatie.nl, het 24/7 nieuwsplatform voor de Legal professional.

  • Abonnement
  • Bestelcode ADVOMA
Omschrijving
Het gratis Advocatie Magazine verschijnt enkele keren per jaar en richt zich op de advocatuur en de juridische dienstverlening. Het magazine verschijnt als deel van het 24/7 nieuwsplatform Advocatie.nl en verschijnt zowel op papier als online. Een gratis online abonnement neemt u heel gemakkelijk via Advocatie.nl.

Het eerste Advocatie Magazine van 2019 besteedt uitgebreid aandacht aan de uitreiking van de Gouden Zandlopers en de Stand van de Advocatuur en het Notariaat. Het jaarlijkse Werken in de Advocatuur-onderzoek is het najaar thema, daarnaast is er veel aandacht voor ontwikkelingen op het gebied van onder andere innovatie, Legal Tech, HR en andere thema’s die impact hebben op uw praktijk. Het full colour magazine bevat journalistieke interviews, achtergrondartikelen, essays en columns.

Wilt u als kantoor of organisatie adverteren in het Advocatie Magazine of op het nieuwsplatform Advocatie.nl, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales via (070) 378 0562.
Product details
Bestelcode ADVOMA
Productsoort Abonnement
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Magazine voor de Advocatuur en het Notariaat.
Beschikbaarheid Leverbaar
Hoofdredactie Lucien Wopereis Joris Rietbroek

Uw bestelling

Advocatie Magazine (abonnement)
Gratis
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht