Podcasts van Sdu

Met de podcast van Sdu volg je de ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, innovatieve projecten en samenwerkingen. Iedere drie weken publiceren we een podcast over bijvoorbeeld ontwikkelingen op het gebied van huurrecht of arbeidsrecht, maar ook privacy en veiligheid op de werkvloer. Tevens behandelen we ook onderwerpen waar we als organisatie mee te maken krijgen. Vaak met experts, professionals uit het werkveld of hoog leraren. Beluister hieronder alle recente podcasts.

De Podcasts

Legal tech heroes round table podcast

Round table: Legal Tech Heroes

Op donderdag 10 februari werd dé Legal Tech Map van Nederland gepresenteerd tijdens een online round table. De Legal innovators bespreken waar we in Nederland staan op het gebied van Legal Tech, hoe dit wordt toegepast in de juridische dienstverlening, hoe juristen dagelijks in de praktijk omgaan met Legal Tech en waar de kansen liggen voor Legal Tech. 

 

Round table: Het Notariaat, de start van de digitale keten

Hoe ziet het notariaat er over vijf of tien jaar uit? Welke processen verschuiven van papier naar digitaal? Met de digitale oprichting van de BV staat het notariaat aan het begin van de digitale keten. Wat volgt er hierna? Al deze onderwerpen werden behandeld én ook werd Evidend getoond, het digitaal aandeelhouders- en certificatenregister van Sdu.
 

Moderator:

  • Harm Cammel (Partner / Legal Management consultant bij Voxius)

Tafelgasten:

  • Lars Boellaard (Managing Partner & notaris Westport Notarissen)
  • Chris Nugteren (Managing Director TSS (Van Brug Software en Dirict)
  • Laurens Kelterman (Notaris VBC Notarissen)
  • Ebbo Haantjes (Director Legal Services Sdu)
Esther van Doesburg, Chief innovation manager podcast

Belemmeringen bij innovatie (onderzoek) - Esther van Doesburg

Tijdens The Integrated Experience op 18 november heeft Esther van Doesburg, Chief Innovation manager bij Sdu, de resultaten gepresenteerd van een onderzoek, gehouden bij fiscalisten, belastingadviseurs en soortgelijke beroepen. In tien minuten presenteert ze de belangrijkste resultaten.

De Strategie van de Kreeft podcast - Ebbo Haantjes

Ebbo Haantjes, director legal services bij Sdu, vertelt hoe hij samen met zijn team vernieuwing realiseert voor de jurist. Uitdagend, want we hebben hier te maken met één van de meest conservatieve doelgroepen die je je kunt voorstellen. Ebbo vertelt hoe hij niet alleen samen met de klant, maar zelfs ook met nieuwe partners en concurrenten (!) werkt aan het realiseren van een steeds optimalere dienstverlening in een steeds complexer wordende juridische maatschappij. 

Ebbo haantjes kreeft podcast

Ontdek Sdu Blogs

Lezen over innovaties, ontwikkelingen van producten, samenwerkingen met partners en andere nieuwsartikelen bij Sdu? Bekijk dan Sdu Blogs. Je kunt filteren op categorie

Naar Sdu Blogs