Naar de inhoud

Auteur bij Sdu

Bij Sdu werken meer dan 2.000 auteurs. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën of (innovatieve) producten die aansluiten bij de wensen van onze klanten.

VIND redactie van Sdu
Sandra Camonier
  • Groot bereik

    Wij hebben een groot bereik in verschillende doelgroepen, zowel online als in print

  • Naamsbekendheid

    Door te publiceren bij Sdu krijgen auteurs de kans om hun naamsbekendheid te vergroten.

  • Ontwikkelen

    Door te schrijven en onderwerpen verder uit te diepen kunnen auteurs zich verder ontwikkelen

Auteur worden bij Sdu?

Bij Sdu werken meer dan 2.000 auteurs. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën of (innovatieve) producten die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Tot onze klanten rekenen we juristen, fiscalisten en iedereen die in zijn of haar werk met wet- en regelgeving te maken heeft. Van advocatenkantoren tot scheepsrederijen en van inspectiediensten tot productiebedrijven.

Wil je schrijven voor Sdu? Heb je een idee, concept of plan voor een boek, artikel of ander soort publicatie? Bij Sdu denken we graag met je mee. Bovendien kijken we altijd naar kansen in de markt waar je jouw vakkennis kan toepassen. We horen graag van je!

Zo ga je te werk

Bij Sdu worden auteurs ondersteund door een auteursmanager. Bovendien werken auteurs van Sdu in PublishOne, een handige tool om gemakkelijk jouw stukken te schrijven en bewerken en producten kwalitatief goed en snel online beschikbaar kunnen stellen voor lezers. Door jouw artikelen direct in Sdu PublishOne te schrijven, heb je de mogelijk direct zelf je artikel door te zetten in het publicatieproces van Sdu.

Vrouw achter laptop - PublishOne

Anonimiseringsrichtlijnen Sdu

Als uitgever van juridische vakinformatie en jurisprudentie volgt Sdu in al haar publicaties van gerechtelijke uitspraken de Anonimiseringsrichtlijnen zoals gepubliceerd op rechtspraak.nl.

Dit document bevat de tekst van bovengenoemde richtlijnen, waar nodig aangevuld of nader gespecificeerd voor toepassing in Sdu-uitgaven.

De richtlijnen in dit hieronder te downloaden document, worden geacht integraal onderdeel te zijn van alle instructies voor auteurs en interne en externe medewerkers aan Sdu uitgaven. In werkinstructies en werkafspraken voor specifieke Sdu-uitgaven wordt niet afgeweken van deze richtlijnen.