Uw bestelling

ARAR Verklaard 2017 - 02
excl. btw € 56,56

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

ARAR Verklaard 2017 - 02

drs. H. Reit

Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht.

  • Boek
  • 274 pagina's
  • Bestelcode 9789012400350
Omschrijving
Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht. Zo heeft u niet alleen altijd de juiste artikelen van de AW, het ARAR en het BBRA’84 bij de hand, maar wordt u tevens geholpen bij de interpretatie en toepassing ervan. Kantnoten in de marge en een trefwoordenregister helpen u snel de informatie te vinden die u zoekt.

De tekst van het ARAR is gewijzigd evenals de tekst van het BBRA’84. Zowel de tekst als de toelichting zijn bijgewerkt tot en met 28 maart 2017.

ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en bezwarencommissies en, niet te vergeten, rijksambtenaren zelf.

Abonnement ARAR Verklaard
Met een abonnement op de ARAR verklaard ontvangt u jaarlijks automatisch de nieuwe editie. Bovendien ontvangt u een aanzienlijke korting op de losse verkoopprijs.
Product details
Bestelcode 901240035X
Productsoort Boek
Aantal pagina's 274
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 10-06-2017
NUR code 807
Auteur(s) drs. H. Reit