Met de Arbeidsrecht uitgaven van Sdu heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: Databank, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Zo blijft u efficiënt bij met informatie van topkwaliteit voor de Arbeidsrechtadvocaat en –jurist.

Als eerste denkt u natuurlijk aan de WWZ en de transitievergoeding. Daarvoor hebben wij voor u een handige tool ontwikkeld waarmee u in een paar eenvoudige stappen de transitievergoeding voor een cliënt kunt berekenen. Bekijk direct de transitievergoedingstool.

Sdu Arbeidsrecht: het nieuwe startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk
Op dit moment ontwikkelen wij Sdu arbeidsrecht, een nieuw startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk. Dit is een nieuw online platform dat volledig aansluit bij het werkproces van de arbeidsrechtprofessional. Inmiddels hebben de eerste arbeidsrechtprofessionals kennis gemaakt met het nieuwe platform en alle reacties zijn lovend! Via sduarbeidsrechtinnovatie.nl vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden voor updates met gratis tools voor de arbeidsrechtpraktijk.

Wilt u graag een presentatie van het nieuwe online startpunt bij u op kantoor? Stuur ons dan ook een mail (sduarbeidsrecht@sdu.nl). Dan nemen we graag contact met u op.

U kunt bij Sdu Arbeidsrecht ook terecht voor de meest gebruikte en gewaardeerde titels op het gebied van Arbeidsrecht: <<JAR>> voor uw Jurisprudentie, TAP voor uw praktijkinformatie, als  blad, én ook als app of online. Natuurlijk vindt u bij Sdu ook uw Commentaar; Artikelsgewijs of Thematisch. Heeft u een voorkeur voor een online databank waarin u alle bronnen kunnen raadplegen? Kies dan voor OpMaat Arbeidsrecht. Ook heeft Sdu een breed aanbod aan cursussen en congressen op het gebied van Arbeidsrecht, waaronder de TAP-themamiddagen en JAR Verklaard.

Een specifieke behoefte op het gebied van Arbeidsrecht? Neem contact met ons op (070)  378  93 13.

Nog geen JAR-abonnee? Neem dan nu een abonnement. Zo mist u geen Jurisprudentie Arbeidsrecht.

Neem nu een abonnement op JAR Jurisprudentie Arbeidsrecht

Sdu Arbeidsrecht

Meld u nu aan voor de updates van hét nieuwe startpunt voor de arbeidsrechtpraktijk en download direct gratis deze tools:

  • de flowchart Aftrek scholingskosten van transitievergoeding
  • de flowchart Werkgeversaansprakelijkheids-regime bij verkeersongevallen

AANMELDEN

Sdu Arbeidsrecht
 Sdu Arbeidsrecht - alle vakinformatie op een rij

Opleidingen en events

JAR Verklaard | 27 november
In één middag de jurisprudentie van de afgelopen 6 maanden op een rij.

Klik hier voor alle opleidingen en events op het gebied van arbeidsrecht.