Met Sdu Arbeidsrecht heeft u alle vakinformatie die u nodig heeft om u te verdiepen, te oriënteren of iets na te slaan: Databank, Jurisprudentie, Commentaar, Praktijkinformatie, Software & tools, Apps en Opleidingen. Zo blijft u efficiënt bij met informatie van topkwaliteit voor de Arbeidsrechtadvocaat en –jurist.

Als eerste denkt u natuurlijk aan de WWZ en de transitievergoeding. Daarvoor hebben wij voor u een handige tool ontwikkeld waarmee u in een paar eenvoudige stappen de transitievergoeding voor een cliënt kunt berekenen. Bekijk direct de transitievergoedingstool.

U kunt bij Sdu Arbeidsrecht terecht voor de meest gebruikte en gewaardeerde titels op het gebied van Arbeidsrecht: <<JAR>> voor uw Jurisprudentie, TAP voor uw praktijkinformatie, als  blad, én ook als app of online. Natuurlijk vindt u bij Sdu ook uw Commentaar; Artikelsgewijs of Thematisch. Heeft u een voorkeur voor een online databank waarin u alle bronnen kunnen raadplegen? Kies dan voor OpMaat Arbeidsrecht. Ook heeft Sdu een breed aanbod aan cursussen en congressen op het gebied van Arbeidsrecht, waaronder de TAP-themamiddagen en JAR Verklaard.

Een specifieke behoefte op het gebied van Arbeidsrecht? Neem contact met ons op (070)  378  93 13.

Nog geen JAR-abonnee? Neem dan nu een abonnement. Zo mist u geen Jurisprudentie Arbeidsrecht.

Neem nu een abonnement op JAR Jurisprudentie Arbeidsrecht

Nieuws Arbeidsrecht

Volg het laatste nieuws Arbeidsrecht via de Update Arbeidsrecht Advocatie Magazine.

Sdu Arbeidsrecht
 Sdu Arbeidsrecht - alle vakinformatie op een rij

Seminars, cursussen en congressen

• JAR Verklaard 28 november 2016

JAR Verklaard: In één middag de jurisprudentie van de afgelopen 6 maanden op een rij

• Jaarcongres Arbeidsrecht Best practises van de WWZ, 22 september 2016. Save the date.