Tijdschrift HR Overheid [abonnement incl. toegang tot Stapp]

Tijdschrift voor HRM in het openbaar bestuur

Het tijdschrift HR Overheid brengt nieuws, achtergrond en meer informatie over jurisprudentie en wet- en regelgeving voor HRM bij de overheid.

  • Multimedia
  • Bestelcode TSOP
Omschrijving
Volledig op de hoogte
Tijdschrift HR Overheid is er speciaal om de HRM-er bij de overheid te voorzien van actuele vakinformatie. Zo leest u over arbeidsvoorwaarden, rechtspositie, levensloop, ontslag, WAO-WIA, zorgverzekering en re-integratie.
Dankzij de compacte informatie die HR Overheid u biedt, bent u snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen P&O-afdelingen binnen overheden en leert u van praktijkervaringen die elders zijn opgedaan.

Overige sectoren
In dit tijdschrift besteden we ook aandacht aan de andere sectoren binnen de overheid. Velen van u hebben ons verteld dat HRM bij de Rijksoverheid, Provincie of Gemeente niet meer afzonderlijk gezien kan worden. Dat willen wij in HR Overheid dan ook volgen.

U zult dus ook lezen over HRM-aspecten, -cases, -projecten en mensen uit een andere dan uw eigen sector. Maar, we verliezen de specifieke aspecten van de Rijksoverheid niet uit het oog!

HR Overheid verschijnt 10 x per jaar en kent daarnaast jaarlijks 3 themanummers. Met HR Overheid krijgt u tevens toegang tot Stapp, de app van Sdu. Daarmee hebt u altijd en overal gemakkelijk toegang tot uw vakmagazine. Ook kunt via Stapp aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en tekst exporteren naar e-mail. De downloadinstructies van Stapp krijgt u na uw bestelling toegestuurd.

Redactie

HR Overheid heeft een redactie die bestaat uit deskundigen op allerlei terreinen van HRM in het openbaar bestuur.
Product details
Merk HR Overheid
Bestelcode TSOP
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Tijdschrift voor HRM in het openbaar bestuur
Beschikbaarheid Leverbaar

Uw bestelling

Tijdschrift HR Overheid [abonnement incl. toegang tot Stapp]

* Verplichte velden

excl. btw € 180,00 incl. btw € 196,20
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht