In- en Uitvoer: helpt de douaneprofessional vooruit

demo aanvragen
inuitvoer
demo aanvragen

Een tarief of goederencode nodig? Moet u voldoen aan de 5e eis van de AEO? En wilt u altijd toegang tot alle actuele informatie over douanerecht, handelsverdragen, sancties en wet- en regelgeving, zodat u vroegtijdig kunt handelen? Dan is het online portaal In- en Uitvoer iets voor u. 

In- en Uitvoer voegt kennis en kunde toe aan uw douaneproces
In- en Uitvoer is een online portaal dat u altijd en overal kunt raadplegen, zowel via uw pc of laptop als mobiel. Met dit platform heeft u toegang tot onder andere al het nieuws, rechtspraak, wetgeving en douanememo's én heeft u een onmisbare tool voor het op de juiste manier indelen van goederen.

 

Waarom kiezen voor In- en Uitvoer

  • Altijd compliant met de Europese wet-en regelgeving.
  • Dagelijks het laatste douanenieuws in uw mailbox
  • Vroegtijdig op de hoogte van kansen en bedreigingen in douaneland.
  • Alle actuele douanetarieven, regelingen en bijlagen.
  • Nederlandse toelichting bij alle douane-uitspraken.
  • Douanememo: de in EU-geldende douanebepalingen.
  • Telefonische vraagbaak voor al uw douanevragen!
  • Voorkom boetes en sancties door verkeerd gebruik Hs-codes.

Gratis Poster Indelingsregels van goederen

Voor het kunnen in- en uitvoeren van goederen heeft u voor het te im- of exporteren product een goederencode nodig. Deze goederencode vindt u in het gebruikstarief. Dit is een lijst met categorieën van goederen waarin we uiteindelijk elk product kunnen indelen. Indelingsregels vertellen u hoe u goederen moet indelen. Dit gaat volgens een vaste methode. Er zijn 6 indelingsregels.

Wilt u een gratis poster ontvangen over wat het indelen van goederen nu ook alweer is en welke wetgeving hier onder zit?  En zo op laagdrempelige wijze kennismaken met een onmisbare bron aan douane-informatie voor elke import- en exportafdeling? Bestel dan de gratis poster in de Sdu webshop! 

Bestel Poster
De indelingsregels van goederen

‘Douane-vraagstukken zijn de spil in onze werkzaamheden’

Jens Stevens is manager operations bij SILS. Het logistieke bedrijf uit Apeldoorn is gespecialiseerd in strategisch douanemanagement. “We doen zeer complexe opdrachten voor importeurs en exporteurs, zij verwachten van ons advies op maat. Voor deze klantspecifieke oplossingen leunen we op bronnen als Sdu In- en Uitvoer.”

Lees hier het hele verhaal
Sils

Zelf aan de slag met In- en Uitvoer

Nieuwsgierig geworden en meer weten over In- en Uitvoer? Vraag een gratis demo aan, zodat u zelf de voordelen kunt ontdekken!

Tijdens de demo laten we zien welke informatie u op één plek snel en overzichtelijk beschikbaar heeft en hoe dit u helpt compliant te zijn met douaneprocedures en wetgeving. 

Demo aanvragen

Nieuwsbrief

Wilt u douanenieuws, nieuwe whitepapers en updates rondom ons online platform In- en Uitvoer één keer per maand in uw mailbox ontvangen? Meldt u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van het platform In- en Uitvoer?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.