In- en Uitvoer: helpt de douaneprofessional vooruit

demo aanvragen
Man en vrouw op haven
demo aanvragen

U heeft een tarief of goederencode nodig? U moet voldoen aan de 5e eis van de AEO? U wilt de kans dat u teveel invoerrechten betaalt verkleinen? En altijd toegang hebben tot alle actuele informatie aangaande douanerecht, handelsverdragen, sancties en wet- en regelgeving zodat u vroegtijdig kunt handelen? Dan is het online portaal In- en Uitvoer iets voor u. 

In- en Uitvoer voegt kennis en kunde toe aan uw douaneproces
Met In- en Uitvoer informeren we u over alle relevante Nederlandse en Europese wetgeving in de vorm van dagelijkse gerubriceerde nieuwsberichten, welke verwijzen naar onder andere gepubliceerde wetgeving, jurisprudentie, sancties en verordeningen. Door gebruik te maken van ons Gebruikstarief heeft u snel en eenvoudig inzicht in alle geldende maatregelen voor im- en export. Wijzigingen in goederencodes worden snel en overzichtelijk gepubliceerd en met onze unieke uitgebreide Nederlandstalige toelichtingen op het gebruikstarief heeft u een onmisbare tool voor het op de juiste manier indelen van goederen. 

Waarom kiezen voor In- en Uitvoer

  • Altijd compliant met de Europese wet-en regelgeving.
  • Dagelijks het laatste douanenieuws in uw mailbox
  • Vroegtijdig op de hoogte van kansen en bedreigingen in douaneland.
  • Alle actuele douanetarieven, regelingen en bijlagen.
  • Nederlandse toelichting bij alle douane-uitspraken.
  • Douanememo: de in EU-geldende douanebepalingen.
  • Telefonische vraagbaak voor al uw douanevragen!
  • Voorkom boetes en sancties door verkeerd gebruik Hs-codes.

‘Douane-vraagstukken zijn de spil in onze werkzaamheden’

Jens Stevens is manager operations bij SILS. Het logistieke bedrijf uit Apeldoorn is gespecialiseerd in strategisch douanemanagement. “We doen zeer complexe opdrachten voor importeurs en exporteurs, zij verwachten van ons advies op maat. Voor deze klantspecifieke oplossingen leunen we op bronnen als Sdu In- en Uitvoer.”

Lees hier het hele verhaal
Sils

Vroegtijdig op de hoogte van kansen

Op In- en Uitvoer publiceren we niet alleen de handelsverdragen, maar publiceren we ook voorafgaand aan het in werking treden van een nieuw handelsverdrag nieuwsberichten met betrekking tot deze verdragen. Voor verdragen met veel impact maken we dossiers aan. Zo bent u vroegtijdig op de hoogte van komende (handels)- verdragen, kunt u kansen en/of bedreigingen inschatten en wordt u niet te laat geconfronteerd met wetgeving waardoor uw bedrijf risico's loopt of business misloopt.

Unieke Nederlandse toelichting

In- en Uitvoer vertaalt wet- en regelgeving en belangrijke zaken naar duidelijke richtlijnen en is de enige aanbieder van een Nederlandse toelichting op de hoofdstukken, posten en goederencodes in het gebruikstarief. Met deze unieke Nederlandstalige toelichting bent u verzekerd van heldere én correcte informatie. Essentiële zaken die u binnen enkele muisklikken op uw scherm heeft. Waar en wanneer u maar wilt.

Zelf aan de slag met In- en Uitvoer

Nieuwsgierig geworden en meer weten over In- en Uitvoer? Vraag een gratis demo aan, zodat u zelf de voordelen kunt ontdekken!

Tijdens de demo laten we zien welke informatie u op één plek snel en overzichtelijk beschikbaar heeft en hoe dit u helpt compliant te zijn met douaneprocedures en wetgeving. 

Demo aanvragen

Nieuwsbrief

Wilt u douanenieuws, nieuwe whitepapers en updates rondom ons online platform In- en Uitvoer één keer per maand in uw mailbox ontvangen? Meldt u zich dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

 

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van het platform In- en Uitvoer?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.