U heeft een tarief of goederencode nodig? En u wilt deze snel kunnen opzoeken én zeker weten dat deze informatie actueel en volledig is zodat u zorgeloos kunt handelen? Zonder het risico op een naheffing, boete of zelfs celstraf? Dan is het online portaal In- en Uitvoer iets voor u. 

Kennis en kunde
Het gebruik van goederencodes vraagt om kennis en kunde. De Douane controleert streng en is onverbiddelijk bij een onjuist gebruikerstarief. Praktijkvoorbeelden tonen aan dat ondernemers met het zelf online zoeken van informatie ongelooflijke risico’s lopen. Niet elk product is namelijk zomaar in een gebruikerscode vast te leggen.

Waarom kiezen voor In- en Uitvoer

  • Alle relevante informatie op één plek.
  • Het laatste nieuws direct online.
  • Altijd op de hoogte van ontwikkelingen in douaneland.
  • Alle actuele douanetarieven, regelingen en bijlagen.
  • Nederlandse toelichting bij alle douane-uitspraken.
  • Douanememo: de in EU-geldende douanebepalingen.
  • Telefonische vraagbaak voor al uw douanevragen!
  • Handige zoekfunctie.

Voorkom boetes

U bespaart dankzij ons platform niet alleen tijd in uw douaneaangifteproces, u beperkt ook financiële risico’s. Boven alles bent u als eindverantwoordelijke altijd ‘in control’. Niet voor niets zijn we de meest betrouwbare partner voor douane-expediteurs, declaranten, customs managers, douanemedewerkers, douaneadviseurs, logistiek managers, inkopers, financieel managers, fiscaal adviseurs en advocaten.

Unieke Nederlandse toelichting

In- en Uitvoer vertaalt wet- en regelgeving en belangrijke zaken naar duidelijke richtlijnen. Dankzij onze unieke Nederlandse toelichting op de hoofdstukken, posten en goederencodes in het gebruikstarief bent u verzekerd van heldere én correcte informatie. Essentiële zaken die u binnen enkele muisklikken op uw scherm heeft. Waar en wanneer u maar wilt.

Online portal

Vraag een proefabonnement aan en ontdek de voordelen

Met In- en Uitvoer heeft u op één plek alle informatie snel en overzichtelijk beschikbaar. Daarmee is het een onmisbaar hulpmiddel om compliant te zijn met douaneprocedures en wetgeving. Wilt u ook overal en altijd kunnen beschikken over onze kennis en kunde? Vraag dan nu een proefabonnement aan van ons online platform In- en Uitvoer en ontdek de voordelen.

Probeer 1 maand gratis

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van het platform In- en Uitvoer?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.