Douanezaken EU - VK

Bekijk het abonnement
inenuitvoer EU VK douanezaken

Als gevolg van het vertrek van het VK uit de EU zijn er nieuwe regels en wetten van kracht. Maar wat betekent dit voor u als bedrijf? Waar u eerst zonder problemen zaken kon doen met het VK, komt u nu door de Brexit opeens in aanraking met de douane en douanewetgeving. Dat roept vragen op als: Wat zijn de exacte afspraken die gelden? Waarom en hoe moet ik aantonen dan mijn goederen van oorsprong EU zijn? Waar kan ik informatie vinden? 

Het kost veel tijd om dit uit te zoeken, zeker omdat u dit niet ben gewend. Om u hierbij te ondersteunen is er het EU-VK Abonnement. Met dit abonnement bent u verzekerd van alle douane-informatie die nodig is om goederen op de juiste manier van en naar het UK te krijgen. Of het nu gaat om het opzoeken van de juiste goederencode, het aanvragen van een vergunning of het op de hoogte blijven van alle lopende regelingen; wij verzamelen en publiceren voor u.

U heeft toegang tot deze waardevolle informatie:

 Module Gebruikerstarief: voor het opzoeken van de juiste goederencodes en douanemaatregelen bij uw goederen. 

✔ Module Douanezaken EU-VK: een speciale pagina ingericht met relevante wetgeving zoals het handelsverdrag EU-VK, links, eventuele practice notes en nieuwsberichten die betrekking hebben tot douanezaken tussen de EU en het VK.

 

 

 

 Vraagbaak: komt u er zelf niet uit? Stel dan uw vragen aan onze specialisten.

✔ E-mailnieuwsbrief: een maandelijkse nieuwsbrief met een samenvatting  van alle ontwikkelingen van de afgelopen maand

✔ Webinars: gratis deelname webinars met betrekking tot het Handelsverdrag EU-VK, georganiseerd door Sdu en Customs Knowledge

De voordelen voor u:

  • U beschikt over al het relevante nieuws met betrekking tot de douanezaken EU en VK

  • Direct toegang tot een klantvriendelijk omgeving voor het opzoeken van goederencodes

  • Toegang tot relevante wetgeving, documenten en eventueel practice notes die betrekking hebben tot het handelsverdrag tussen de EU en het VK

  • Een maandelijkse douanezaken EU-VK nieuwsbrief

  • Gratis deelname webinars met betrekking tot het handelsverdrag EU – VK (ter waarde van €75,00), georganiseerd door Sdu en Customs Knowledge 

  •  Kunt u informatie niet vinden? Stel u vraag dan aan onze vraagbaak. Onze specialisten beantwoorden uw vraag snel. 

In samenwerking met Customs Knowledge

Speciaal voor al die bedrijven die door de Brexit voor de eerste keer met douane in aanraking zijn gekomen leveren we het douanezaken EU-VK abonnement op Inenuitvoer. Samen met onze partner Customs Knowledge zorgen we voor een maandelijks overzicht van lopende actualiteiten en waar nodig de juiste verdieping.

Customs Knowledge en de Sdu zijn al jaren samenwerkingspartners voor het Douanecongres, dus een vanuit de praktijk bewezen combinatie!

Lees meer
Customs Knowledge

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl