Rechten en plichten van de OR 2020

Download whitepaper
Rechten en plichten

Elk OR-lid herkent het wel: er komt een adviesaanvraag binnen. Maar voordat u aan de inhoud kunt beginnen, dienen zich de eerste vragen aan: waar te beginnen? Zijn we als OR adviesplichtig of instemmingsplichtig? Welke rechten en verplichtingen hebben we als ondernemingsraad? Vele vragen die u afleiden van de inhoud en de personele belangen waarvoor u zich wilt inzetten. Als vertrouwde partner van ondernemingsraden hebben wij een beknopte whitepaper als introductie in de ondernemingsraad opgesteld om u hiermee op weg te helpen. 

Welke rechten en plichten heeft de ondernemingsraad in 2020?
Deze gratis whitepaper is bedoeld om u snel wegwijs te maken in de wereld van het OR-werk en de rechten en plichten die u daarbij heeft in 2020. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:

  • Inrichting medezeggenschap: wet maakt maatwerk mogelijk.
  • Belangrijkste bevoegdheden van de OR.
  • Faciliteiten en ondersteuning voor OR.
  • Bescherming OR-leden tegen benadeling en ontslag.
  • OR en arbeidsvoorwaarden.

 

Download hier de gratis whitepaper!
Rechten en plichten

Dankzij deze whitepaper krijgt u

  • Een toelichting op alle belangrijke OR onderwerpen
  • We helpen u alle kernbegrippen van elkaar te onderscheiden
  • We lichten de rol en positie van de OR toe
  • We maken u wegwijs in de wereld van de OR

Naast praktische risico’s staan we stil bij de voordelen van het hebben van een OR. Benieuwd naar de plichten en rechten van een OR? Download dan hier de gratis whitepaper.

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@sdu.nl of via onze klantenservice (070) 378 98 80. 

Online platform Sdu Inzicht in de OR

De whitepaper is een uitgave van Sdu Inzicht in de OR. Wilt u meer weten? Dan biedt ons online platform zeker uitkomst. U krijgt er praktische online tools, quick scans, modellen en een goede toelichting op de WOR. Dankzij onze deskundige helpdesk heeft u als OR-lid binnen 48 uur bovendien gegarandeerd antwoord op uw WOR-vraag. Onze accountmanagers Inzicht in de OR geven regelmatig een online demo, waarmee u kennis maakt met dit online platform. Vraag nu een vrijblijvende demo aan van Inzicht in de OR

Demo aanvragen
Inzicht in de OR