Sdu HSE

In welke bedrijfstak u ook werkt, het is uw taak om de veiligheid van uw collega's te waarborgen en te verbeteren. Sdu HSE biedt een compleet en actueel aanbod om uw dagelijkse taken makkelijker en eenvoudiger te maken.

Man op ladder met helm
Naar de webshop

Download onze gratis HSE whitepapers

Altijd op de hoogte willen zijn van de meest relevante onderwerpen op het gebied van veiligheid? Speciaal voor u als expert biedt Sdu HSE verschillende gratis whitepapers aan op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. 

Klik op de titel van de whitepaper, vul het formulier in en u ontvangt de gratis whitepaper per e-mail.

Corona

Blogs

Mannen op bouwterrein

Blogs van Sdu HSE

Bij Sdu HSE bieden we graag onze expertise aan in de vorm van blogs. Hierin vindt u actuele onderwerpen die tegen het licht worden gehouden, geschreven door auteurs met vakkennis over alles op het gebied van Health, Safety en Environment.

Lees alle blogs

COVID-19: Wat een (mentale) toestand!

Door het huidige Coronavirus dat zich nog altijd verspreidt, zijn de meeste werknemers verplicht om vanuit huis te werken, uitzonderingen zoals zorg – en zekere winkelmedewerkers daargelaten, om verdere escalatie te voorkomen. 

Lees meer

Het effect van (Corona) stress op veiligheidsgedrag

Het Coronavirus leidt bij veel mensen tot stress. We hebben het vermoeden dat stress leidt tot een toename van onveilige handelingen, maar willen dat graag onderbouwd zien.

Lees meer

Psychosociale arbeidsbelasting: Wat is het en wat kun je er aan doen?

Er zijn vijf woorden ‘Pesten, Agressie, Geweld, Werkdruk en Seksuele intimidatie’, die wanneer je ermee geconfronteerd wordt, een grote impact kunnen hebben op je functioneren in een organisatie. 

Lees meer

Gratis demo

Wij kunnen ons voorstellen dat u de voordelen van Sdu HSE voor uw bedrijf ook wel eens wilt ervaren. Dat komt goed uit, want ons HSE-team staat te popelen om u door dit unieke platform te leiden!

Vraag meteen een vrijblijvende en gratis demo aan via onderstaande button. Hierna wordt er contact met u opgenomen voor het inplannen van de demo op een moment dat het u uitkomt.

 

Demo aanvragen
Sdu hse online