Toxic

Wij werken aan een wereld waar in werk geen leven meer kost

header toxic

Samen maken we het verschil voor uw werkvloer

Toxic helpt u om deze administratieve specialistische taken te professionaliseren zodat u meer tijd heeft om het verschil op de werkvloer te maken via bijvoorbeeld beter toezicht of door meer voorlichting. Wij zullen voor u via Toxic Safety Solutions uw wettelijke verplichte stoffenregister onderhouden met bijbehorende communicatie van de werkplekinstructiekaarten voor de werkvloer. Deze basis vullen we voor u aan met blootstellingsberekeningen en het maatregelenpakket wat hier op aansluit.

Dankzij Toxic hebben we de juiste, actuele informatie over chemische stoffen en blootstelling daar, waar en wanneer we die nodig hebben. Dit schept vertrouwen bij onze medewerkers, directie en afnemers

Frank van Asten Manager interne projecten, QHSE Bakker Magnetics

quote

Nieuwsbrief

Specialistisch nieuws over chemische veiligheid wordt op internet versnipperd aangeboden. De tweewekelijkse nieuwsbrief van Toxic bundelt dit nieuws aangevuld met gratis whitepapers en webinars. 

 

Meer weten over Toxic?

Toxic ondersteunt u bij veilig werken met chemische producten en gevaarlijke stoffen. Dit doen wij volgens drie pijlers onze veiligheidsapplicaties, opleidingen en advies met als uitgangspunt uw praktisch werkproces.

Lees meer