Tekstenpocket Luchtvaartterminologie editie 2015

A.G.H. Rossing

In de luchtvaart worden zowel internationaal als nationaal veel begrippen en afkortingen gehanteerd. In Luchtvaartterminologie zijn deze overzichtelijk en op alfabetische volgorde gebundeld in de Nederlandse en indien toepasselijk in de Engelse taal.

  • Boek
  • 352 pagina's
  • Bestelcode 9789012394741
Omschrijving
In de luchtvaart worden zowel internationaal als nationaal veel begrippen en afkortingen gehanteerd. In Luchtvaartterminologie zijn deze overzichtelijk en op alfabetische volgorde gebundeld in de Nederlandse en
indien toepasselijk in de Engelse taal. Voor eenieder die zakelijk of privé met luchtvaartweten regelgeving in aanraking komt, geeft dit zakboekje een snelle oriëntatie, vooral nu de implementatie van Europese regelgeving zich in een stroomversnelling bevindt.
Luchtvaartterminologie verschaft inzicht aan hen die beroeps halve te maken hebben met luchtrecht in de officiële inhoudelijke betekenis van termen, waarbij direct wordt verwezen naar de rechtsbron. Deze pocket vormt tevens een handig naslagwerk voor nieuwkomers in de luchtvaartbranche en voor hen die in de luchtvaart opleidingen verzorgen of volgen.
Product details
Bestelcode 9789012394741
Productsoort Boek
Aantal pagina's 352
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Auteur(s) A.G.H. Rossing

Uw bestelling

Tekstenpocket Luchtvaartterminologie editie 2015
excl. btw € 93,49 incl. btw € 101,90
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht