Vastgoedrecht in Praktijk (abonnement) Tijdschrift incl. app.

Nu met €60 introductiekorting

Vastgoedrecht In Praktijk is het praktijkblad voor juridische professionals die zich bezig houden met vastgoedzaken in de particuliere, bedrijfs- en overheidssector. Alle (juridische) facetten en actuele ontwikkelingen op gebied vastgoed- fiscaliteit, financieren, duurzaamheid en techniek komen aan de orde.

  • Multimedia
  • Bestelcode VIP
Omschrijving
Vastgoedrecht In Praktijk is het praktijkblad voor juridische professionals die zich bezig houden met vastgoedzaken in de particuliere, bedrijfs- en overheidssector. Alle (juridische) facetten en actuele ontwikkelingen op gebied vastgoed- fiscaliteit, financieren, duurzaamheid en techniek komen aan de orde. Het praktijkblad kent verder een onderverdeling in drie faseringen zijnde Ontwikkeling/Transformatie, Realisatie en tot slot Exploitatie. Geen uitgesponnen juridische haarkloverij maar op de praktijkgerichte informatie. VIP verschijnt zes keer per jaar. Om elk nummer wordt er een specifiek vastgoedsoort uitgelicht zoals bijvoorbeeld Woningbouw, Bedrijfsruimten, Industrieel vastgoed enz.

Voor wie is de uitgave Vastgoed In Praktijk bestemd?
VIP
richt zich op professionals die zich bezig houden met vastgoedzaken. VIP is interessant voor notariaat, vastgoedontwikkelaars en projectontwikkelaars vastgoed, (bedrijfs)juristen en advocatuur die zich met vastgoed bezighoudt. De teksten zijn zo geschreven dat ze ook begrijpelijk zijn voor niet juridisch geschoolden. VIP is tevens zeer informatief voor (juridische) beleidsmedewerkers bij overheden die te maken hebben met vastgoedzaken en gebiedsontwikkeling.

Abonnement tijdschrift inclusief STAPP app.
Daarnaast krijgt u met VIP tevens toegang tot Stapp, de app van Sdu. Met Stapp kunt u uw magazine gemakkelijk altijd en overal raadplegen. Ook kunt u in Stapp aantekeningen en notities maken, interessante informatie markeren en de tekst exporteren naar e-mail. Na uw bestelling krijgt u de downloadinstructies van Stapp toegestuurd.

Ontvang nu gratis de eerste editie!
Benieuwd wat VIP u te bieden heeft? U kunt nu de eerste editie van VIP gratis digitaal downloaden
Vul het formulier in en u ontvangt het magazine direct in uw mailbox.
Product details
Bestelcode VIP
Productsoort Multimedia
Bestelvorm Abonnement
Ondertitel Nu met €60 introductiekorting
Beschikbaarheid Leverbaar
Redactie mr. Taco de Lange mr. Anton van de Heuvel mr. Jasper Molenaar mr. Frans van der Loo

Uw bestelling

Vastgoedrecht in Praktijk (abonnement) Tijdschrift incl. app.

* Verplichte velden

excl. btw € 259,00 incl. btw € 282,31
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht