Belastingzaken Webcollege (webinars): In 1 uur online bijgepraat

BelastingZaken geeft maandelijks een webcollege over een specifiek fiscaal onderwerp. Dit webcollege is voorbereid door één van onze fiscale experts, is zeer toegankelijk en duurt maximaal 1 uur. Vanuit elke gewenste locatie kunt u zich in korte tijd optimaal verdiepen in een actueel fiscaal thema dat aansluit op uw vakblad. U heeft tijdens dit uur de unieke mogelijkheid via de chatfunctie uw eigen vragen te stellen aan de expert.

Webcollege Btw-actualiteiten
Spreker: mr. Carola van Vilsteren
Datum: woensdag 24 oktober 2018
Tijd: 16:00 - 17.00 uur

In dit webcollege bespreekt Carola van Vilsteren de btw-actualiteiten naar de laatste stand van zaken. Aan de orde komen in ieder geval: verhoging laag btw tarief van 6% naar 9%, de nieuwe btw-regeling voor vouchers en de veranderingen op het vlak van btw besparingsmodellen en sport. Het spreekt voor zich dat alle (andere) relevante maatregelen uit het Belastingplan 2019 ook de revue zullen passeren.

 

Webcollege Eindejaarstips 2018
Spreker: E. (Edwin) Olcar MSc
Datum: Woensdag 21 november 2018
Tijd: 12:00 - 13.00 uur

Inmiddels heeft het kabinet het besluit om de dividendbelasting af te schaffen heroverwogen. De ruimte die ontstaat in de begroting zal vooral worden besteed aan de bevordering van het vestigingsklimaat. Zo worden er diverse overgangsmaatregelen in het leven geroepen, worden de Vpb-tarieven verlaagd en wordt de terugwerkende kracht voor de spoedreparatie fiscale eenheid verkort tot 1 januari 2018. Ook is ten tijde van het webcollege duidelijk welke maatregelen uit het Belastingpakket 2019 de eindstreep in de Tweede Kamer niet hebben behaald. Edwin Olcar praat u bij over de maatregelen die u nog dit jaar moet nemen om goed voorbereid het nieuwe jaar in te gaan.

 

Gratis voor abonnees

 Het Webcollege is gratis voor Belastingzaken-abonnees.

Schrijf u via een van bovenstaande inschrijfformulieren in voor het webcollege dat u wilt volgen. 

Nog geen abonnee?

Neem nu een proefabonnement en betaal de eerste 8 maanden slechts € 172,-

Kijk voor de voordelen op

www.belastingzaken.nl