Belastingzaken Webcollege (webinars): In 1 uur online bijgepraat

BelastingZaken geeft maandelijks een webcollege over een specifiek fiscaal onderwerp. Dit webcollege is voorbereid door één van onze fiscale experts, is zeer toegankelijk en duurt maximaal 1 uur. Vanuit elke gewenste locatie kunt u zich in korte tijd optimaal verdiepen in een actueel fiscaal thema dat aansluit op uw vakblad. U heeft tijdens dit uur de unieke mogelijkheid via de chatfunctie uw eigen vragen te stellen aan de expert.

Webcollege BTW actualiteiten
Spreker: mr. C.W. (Carola) van Vilsteren
Datum: 21 februari 2017
Tijd: 15.00  - 16.00 uur

In dit webcollege bespreekt Carola van Vilsteren de actualiteiten op het gebied van de omzetbelasting. Onder meer komen aan bod: levering (inclusief bedrijfsterrein) en verhuur van vastgoed, actualiteiten op het gebied van factuurvereisten, btw en doorbelaste kosten en de aanpassing kleine ondernemersregeling (KOR).

Webcollege dga en verzekeringsplicht
Spreker: mr. J. (Hans) de Haan
Datum: 21 maart 2017
Tijd: 12.00 - 13.00 uur

Hoe verloopt de heffing van de inkomensafhankelijke bijdrage voor de Zorgverzekeringswet bij een dga? Maar belangrijker nog: wanneer is een dga nu eigenlijk verzekerd voor de werknemersverzekeringen? Daarbij wordt uiteraard aandacht besteed aan de nieuwe Regeling aanwijzing dga. Geeft deze echter antwoord op alle vragen? Op deze en aanverwante vragen gaat Hans de Haan in dit webinar in.

 

Gratis voor abonnees

 Het Webcollege is gratis voor Belastingzaken-abonnees.

Schrijf u via een van bovenstaande inschrijfformulieren in voor het webcollege dat u wilt volgen. 

Nog geen abonnee?

Neem nu een proefabonnement en betaal de eerste 8 maanden slechts € 168,-

Kijk voor de voordelen op

www.belastingzaken.nl