Belastingzaken Webcollege (webinars): In 1 uur online bijgepraat

BelastingZaken geeft maandelijks een webcollege over een specifiek fiscaal onderwerp. Dit webcollege is voorbereid door één van onze fiscale experts, is zeer toegankelijk en duurt maximaal 1 uur. Vanuit elke gewenste locatie kunt u zich in korte tijd optimaal verdiepen in een actueel fiscaal thema dat aansluit op uw vakblad. U heeft tijdens dit uur de unieke mogelijkheid via de chatfunctie uw eigen vragen te stellen aan de expert.

Webcollege Prinsjesdag 2016
Spreker: mr. H.A. (Heleen) Elbert
Datum: maandag 26 september 2016
Tijd: 12.00 - 13.-00 uur

In dit webcollege zal Heleen Elbert met u de voorstellen doornemen die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd. Een aantal onderwerpen zijn al aangekondigd, zoals het uit faseren van het pensioen in eigen beheer en de reparatie van de bedrijfsopvolgingsregeling SW. Een ander onderwerp dat de ronde doet is de gunstige gebruikelijkloonregeling voor innovatieve starters. Uit de onlangs gepubliceerde ambtelijke ombuigingslijst valt af te leiden dat gedacht wordt aan een aftopping van de 30%-regeling en het afschaffen van de middelingsregeling.

 

Webcollege Actualiteiten formeel belastingrecht
Spreker: mr. A.A. (Anke) Feenstra
Datum: dinsdag 18 oktober 2016
Tijd: 12.00 - 13.00 uur

In dit webcollege zal Anke Feenstra de actualiteiten op het vlak van het formeel belastingrecht met u bespreken. Onder meer komen aan de orde: de informatiebeschikking, de actualiteiten op het vlak van fiscale boetes, buitenlands vermogen en inkeerprocedures, en de actualiteiten fiscaal strafrecht.

 

Webcollege Fiscale Eindejaarstips
Spreker: mw. L.S. (Lisanne) Rijff LL.M
Datum: donderdag 10 november 2016
Tijd: 12.00 - 13.00 uur

Het einde van het jaar 2016 nadert en het Belastingplan 2017 is gepresenteerd. Wat moet u dit jaar nog regelen om fiscaal voordeel niet te laten liggen? Lisanne Rijff vertelt het u in dit webcollege Fiscale Eindejaarstips.

Webcollege Modernisering Nederlands huwelijksvermogensrecht
Spreker: Mr C.G.C (Chanien) Engelbertink
Datum: donderdag 1 december 2016 
Tijd: 14.00 - 15.00 uur

Het is de verwachting dat de Eerste Kamer het wetsvoorstel beperking wettelijke gemeenschap van goederen aanneemt. Het Nederlands huwelijksvermogensrecht zal dan worden gemoderniseerd. De wijzigingen hebben gevolgen voor de Estate Planning. Waar moet u hierbij op letten en hoe ziet het nieuwe stelsel eruit? Chanien Engelbertink geeft het aan in dit webcollege.

 

Gratis voor abonnees

 Het Webcollege is gratis voor Belastingzaken-abonnees.

Schrijf u via een van bovenstaande inschrijfformulieren in voor het webcollege dat u wilt volgen. 

Nog geen abonnee?

Neem nu een proefabonnement en betaal de eerste 8 maanden slechts € 168,-

Kijk voor de voordelen op

www.belastingzaken.nl