Blauwe VNW

Dé Sdu wettenbundel voor de rechtenstudent die succesvol wil zijn. Deze Verzameling Nederlandse Wetgeving bevat alle wet- en regelgeving op het gebied van staats- en bestuursrecht, burgerlijk (proces)recht en straf(proces)recht. Het verschijnt in 3 handzame delen met uitgebreid register, echt essentieel voor jouw uitrusting.

Sdu Blauwe VNW

Blauwe VNW

#EchtEssentieel

  • 3 handzame delen
  • Overal en altijd raadpleegbaar met gratis online versie
  • Gratis aanvullende downloads bij belangrijke wetswijzigingen
  • Gemakkelijke navigatie door zelfklevende tabstickers en een uitgebreid register

 

 

Bestel 'm nu

“Met de Sdu Blauwe VNW gaan we helemaal goed voorbereid het nieuwe collegejaar in. Deze wettenbundel is voor ons echt essentieel!"

Ghada Abo El Enin en Sijn van Merm, winnaars Nationale Strafpleit Competitie (NSPC). 

Sdu Blauwe VNW

Blauwe VNW

De Sdu Blauwe VNW bevat het complete overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving in drie handzame delen: Staats- en bestuursrecht, Burgerlijk (proces)recht en Straf(proces)recht. De betere wettenbundel voor studenten en docenten Recht, Notarieel recht, Criminologie, Bestuursrecht in HBO of WO, advocaten en juristen. En na aanschaf van de Blauwe VNW kun je gratis het e-book downloaden. Wel zo handig.

Bestel 'm nu

 

Online uitgave Sdu Blauwe VNW

eBook Blauwe VNW

Bij de Sdu Blauwe VNW ontvang je een unieke code (staat in deel A) waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot de online uitgave van de VNW. In de online uitgave zitten extra onderdelen die niet in de boeken zijn opgenomen.

 

Ontvang je inloggegevens

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag