De Blauwe VNW is de wettenbundel die je verder brengt.

Blauwe VNW

Blauwe VNW

De Blauwe VNW biedt in drie handzame delen het complete overzicht van de Nederlandse wet- en regelgeving: Staats- en bestuursrecht, Burgerlijk (proces)recht en Straf(proces)recht. De betere wettenbundel voor studenten en docenten Recht, Notarieel recht, Criminologie, Bestuursrecht in HBO of WO, advocaten en juristen. En na aanschaf van de Blauwe VNW kun je gratis het e-book downloaden. Wel zo handig.

Bestel 'm nu

Ga naar downloads en nieuws

Voor docenten

Blauw helpt jou!

Iedereen die nu de Blauwe VNW (€ 42,45) aanschaft maakt kans op extra blauwe ondersteuning. Je krijgt dan namelijk een unieke code. Daarmee kun je prijzen winnen, die jou het leven extra makkelijk maken.

De prijzen:

  • een Cortina U4 Transportfiets t.w.v € 579,-
  • een iPad Air Wifi 32 GB t.w.v. 419,-
  • Albert Heijn boodschappen t.w.v. € 500,-

De actie is afgelopen, binnenkort worden de winnaars bekend gemaakt!

Bekijk ook de actievoorwaarden

eBook Blauwe VNW

eBook Blauwe VNW

Bij de Blauwe VNW ontvang je een unieke code (staat in deel A) waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot de VNW als eBook. In het eBook zitten extra onderdelen die niet in de boeken zijn opgenomen, waaronder de hele Wet op het Financieel Toezicht. Het eBook is bijgewerkt tot en met 15 september 2016.

Download het eBook

Neem direct contact op

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:30 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via het formulier rechts. 

Sdu klantenservice

 (070) 378 98 80

Stel uw vraag