De Sdu Blauwe VNW #EchtEssentieel

De Sdu Blauwe VNW is meer dan alleen een wettenbundel in 3 delen (Staats- en Bestuursrecht, Burgerlijk Recht en Strafrecht) met handige tabbladen en een duidelijk register. De Sdu Blauwe VNW is #EchtEssentieel voor u en uw studenten. De voordelen op een rij?

  • Gratis online versie, de Sdu Blauwe VNW is dus overal te raadplegen;
  • Uitgebreid register en zelfklevende tabbladen. Zo is het zoeken veel handiger;
  • Advocaten en rechters gebruiken de Sdu Blauwe VNW;
  • Ambitieuze mede-studenten gebruiken de Sdu Blauwe VNW.

 

U kunt hier één of meerdere docentexemplaren bestellen. Geef de titel zo duidelijk mogelijk weer (zo mogelijk samen met het ISBN) . Vul de overige gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Docenten van een WO of HBO opleiding kunnen tegen een gereduceerd tarief exemplaren van de Blauwe VNW 2017-2018 bestellen. Voor een aanbod op maat kunt u mailen naar vnw@sdu.nl. Indien u docent bent en wilt beoordelen of de Sdu Blauwe VNW voorgeschreven zal worden aan uw studenten dan kunt u gebruik maken van de button hieronder. Wij verzoeken u om te vermelden om welke opleiding het gaat en om hoeveel studenten. Na toetsing van uw aanvraag sturen wij u het beoordelingsexemplaar toe.

 

Docentexemplaar

Blauwe VNW eBook

Bij de Blauwe VNW ontvang je een unieke code (staat in deel A) waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot de VNW als eBook.