Fiets

Blauw helpt jou!

Geachte docent,

De Blauwe VNW is meer dan alleen een wettenbundel in 3 delen (Staats- en Bestuursrecht, Burgerlijk Recht en Strafrecht) met handige tabbladen en een duidelijk register. U en uw studenten profiteren met de Blauwe VNW ook van:

  • een handige e-book versie;
  • gratis downloads bij belangrijke wetswijzigingen en
  • rechtennieuws.

U kunt hier één of meerdere docentexemplaren bestellen. Geef de titel zo duidelijk mogelijk weer (zo mogelijk samen met het ISBN) . Vul de overige gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Docenten van een WO of HBO opleiding kunnen tegen een gereduceerd tarief meerdere exemplaren van de Blauwe VNW 2016-2017 bestellen. Voor een aanbod op maat kunt u mailen naar vnw@sdu.nl. Indien u docent bent en wilt beoordelen of de Blauwe VNW voorgeschreven zal worden aan uw studenten dan kunt u gebruik maken van de button hieronder. Wij verzoeken u om te vermelden om welke opleiding het gaat en om hoeveel studenten. Na toetsing van uw aanvraag sturen wij u het beoordelingsexemplaar toe.

 

Bestel

Docentexempla(a)r(en)

X Sluiten

Ja, ik bestel een docentexemplaar van de Blauwe VNW

U kunt hier één of meerdere docentexemplaren bestellen. Geef de titel zo duidelijk mogelijk weer (zo mogelijk samen met het ISBN). Vul de overige gegevens in en klik op 'Verzenden'.

Blauwe VNW docentexemplaar

* Verplichte velden

Blauwe VNW eBook

Bij de Blauwe VNW ontvang je een unieke code (staat in deel A) waarmee je gratis toegang kunt krijgen tot de VNW als eBook.