Terugblik 2023: 5 artikelen op een rij die je gelezen moet hebben.

Terugblik 2023: 5 artikelen op een rij die je gelezen moet hebben.
25 december 2023

Langzamerhand tellen we af naar 2024... Maar niet voordat we terug hebben geblikt op een aantal artikelen van afgelopen jaar:

 

 1. Met co-creatie ontwikkelen we innovatie prodcuten waar de markt echt behoefte aan heeft.
  In dit artikel lees je over de digitale transformatie die Sdu nu ondergaat, met focus op AI en software. Lees het artikel.


 2. GenAI kan de toegankelijkheid tot het recht helpen versnellen.
  Collega Esther van Doesburg (innovatiemanager) blikt terug op de GovTech GPTx summit, waar ze gastspreker was. Dat event stond in het teken van generative AI (GenAI) in de juridische sector. Lees het interview.


 3. De 5 genomineerden voor het LightSpeed Accelerator-pogramma.
  Vijf startups (met focus op ESG, GenAI of juridische oplossingen) komen in aanmerking voor het LightSpeed Accelerator-programma. Benieuwd wie de genomineerden zijn? Klik hier om het te zien.


 4. Veel organisaties onderschatten de omvang van de CSRD. Dat is zorgelijk.
  Een terugblik op De Waardefabriek, een evenement dat in het teken stond van de CSRD-richtlijn: een Europese wetgeving die organisaties vanaf 2024 verplichtstelt om te rapporteren over hun impact op mens & milieu. Lees de terugblik.


 5. Terug op het oude nest: Het bijzonder verhaal van Marcella Bakker en Bart Boreel.
  Twee oude gezichten: Bart Boreel en Marcella Bakker. Zij zijn afgelopen jaar weer teruggekeerd naar Sdu, het bedrijf waar ze eerder ook al werkten. In dit interview lees je wat hen terugbracht naar hun 'oude' nest en hoe ze de kracht van ontwikkeling ervaren.

 

 

Meer lezen over innovatie?

Bekijk hier de andere blogs over innovatie bij Sdu.