Winnares van de #collegegeld actie van 2019!

Winnares van de #collegegeld actie van 2019!
25 oktober 2019 245 keer bekeken

“Wat ga je eigenlijk doen met de extra €2.083?” Een vraag die je eigenlijk niet mag stellen, maar toch deden we het. De winnares van de Sdu Wettenbundel collegegeldactie 2019-2020 weet het nog niet. ‘’Ik had het eigenlijk niet verwacht.. maar toch heel leuk!’’ vertelt Kimberly uit Tilburg. Dit jaar is ze begonnen met de masteropleiding Fiscaal Recht op de universiteit van Tilburg nadat ze vorig jaar een pre-master heeft gedaan na het afronden van de opleiding Fiscaal recht en Economie in Curaçao. Een uitdaging, maar Fiscaal recht vindt ze echt heel interessant.

Wie gaan we blij maken?
Met de uitgevers Niels Bergers, Anthon Verweij en marketeer Mitchell Straub zijn begin oktober alle deelnemers ingevoerd in een online loting. Na enkele seconden verscheen de naam van Kimberly in beeld. Kort daarna hebben we contact opgenomen met Kimberly om haar te feliciteren met de prijs! Het was even schrikken. “Ik was net klaar met college dus hoorde het niet zo goed, pas later drong het echt door..” vertelt Kimberly. Later wordt ze uitgenodigd om de prijs op te komen halen bij het nieuwe kantoor van Sdu in Den Haag.  

Op bezoek bij Sdu
Tijdens dit bezoek wordt ze hartelijk ontvangen met een grote bos bloemen, een cheque en een stevige handdruk van uitgever Anthon Verweij. “Toen ik vorig jaar las dat ik niet had gewonnen was ik wel teleurgesteld, maar ben blij dat ik dit jaar heb gewonnen!”. Kimberly is een ambitieuze student, naast haar opleiding is ze ook nog eens topsporter op het gebied van Taekwondo, met drie keer per week een training. De Sdu Wettenbundel gebruikt ze vaak voor haar opleiding, vorig jaar heeft ze de bundel voor het eerst gekocht. “Dat was heel handig want ik volgde het vak Strafrecht en deze bundel bestaat uit één deel, daardoor had ik alleen deze nodig in plaats van een hele dikke bundel’’.  

De #Collegegeldactie
De Sdu Wettenbundel geeft ieder jaar een prijs aan één van de ambitieuze studenten die meedoen met de actie. Net als vorig jaar was de prijs het volledige collegegeld terugbetaald krijgen t.w.v. €2.083. Een mooie prijs voor de ambitieuze student!