Ebbo Haantjes over dé Awardshow voor de juridische dienstverlening: de Gouden Zandlopers

De Gouden Zandlopers
1 september 2022

Samen met Merel Westrik presenteert Ebbo Haantjes, (Director Legal Services) de Gouden Zandlopers 2022 van Sdu. Wat kun je precies verwachten tijdens deze show en waarom mag je dit niet missen? Ebbo licht het toe.   

Waarom organiseert Sdu de Gouden Zandlopers?  
De juridische dienstverlening gaat veel verder dan alleen advocaten op de Zuidas en procederen bij een rechtbank. Dit beeld heeft een groot deel van de buitenwereld over de advocatuur. Terwijl de juridische dienstverlening veel breder is. Denk bijvoorbeeld aan juristen binnen een bedrijf of een gemeente of mensen uit het onderwijs die we nodig hebben om de juridische dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de Gouden Zandlopers willen we als Sdu een uitgebreid overzicht geven over de ontwikkelingen binnen de juridische dienstverlening in Nederland en worden er belangrijke thema's besproken zoals innovatie, inclusie, maar ook ethiek.

Wat kunnen we verwachten op deze avond? > 
Volgende week donderdag wordt weer een spektakel. Binnen een week was het event uitverkocht. Gedurende de avond wordt er dieper ingegaan op de verschillende Awards en zorgt de band voor een feestelijke avond. Het is niet alleen de show ervaren, maar het gaat ook zeker om dat mensen elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over de veranderingen in de juridische dienstverlening zoals de ontwikkelingen op het gebied van Legal tech. Het event is live te volgen voor de mensen thuis via de social media van Advocatie en Sdu. Tussen de pauzes door nemen we de kijkers mee behind-the-scenes via de Instagram van Sdu. Door deze show laten we zien dat de juridische dienstverlening divers is en continu in ontwikkeling. Als Sdu willen wij wet- en regelgeving toegankelijk en toepasbaar maken. Dit geldt niet alleen voor advocaten, notarissen of bedrijfsjuristen, iedereen krijgt te maken met het recht. Dus volg online de uitreiking! Alle genomineerden en winnaars staan ook in de nieuwste uitgave van Advocatie Magazine die de dag na de uitreiking verschijnt.

Kijk je mee online?  
Bekijk de Gouden Zandlopers mee op donderdag 8 september vanaf 18:30 uur via onze social media en neem een kijkje achter de schermen via de Instagram van Sdu (@Sdu_NL). 

 

Lees ook: Meer over de Gouden Zandlopers 2022

Opmerkingen