Hoe gaat het nu met oud-collega Willeke de Groot?

Hoe gaat het nu met oud-collega Willeke de Groot?
22 mei 2023

Hoe gaat het nu met oud-collega Willeke de Groot? Ze heeft 9 jaar gewerkt als segmentmanager Government bij Sdu. Willeke had zich voorgenomen om voor haar 50e verjaardag een baan te vinden op eindverantwoordelijk niveau. Dat is haar gelukt. Ze werkt namelijk nu als Directeur bij Noord-Hollands Archief. We blikken met haar terug op de tijd die ze heeft gehad bij Sdu.  

“Zonder de kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij Sdu had ik deze switch naar directeur bij Noord-Hollands archief minder snel kunnen maken”, vertelt Willeke. Haar kennis en persoonlijke interesses komen in haar huidige rol als directeur samen. “Ik heb veel geleerd bij Sdu wat ik kan gebruiken voor mijn strategie voor de komende jaren. De manier bijvoorbeeld hoe Sdu het IT-landschap heeft ingericht.” Ze ervaart Sdu als een ontwikkelgerichte, warme organisatie waar de menselijke maat gecombineerd wordt met een gezonde ambitie. “Sdu is ontzettend goed in opwaartse mobiliteit en er liggen veel kansen om jezelf te ontwikkelen".  

De volgende keer gaan we in gesprek met Berend Broerse, 11 jaar gewerkt voor Sdu.  Wil je ook werken voor een organisatie waar je jezelf kunt ontwikkelen? We zijn op zoek naar collega's. Klik hier voor de vacatures.  

Opmerkingen