LightSpeed Accelerator 2022 open voor aanmeldingen

LightSpeed Accelerator 2022 open voor aanmeldingen
22 maart 2022

Vanaf 22 maart 2022 tot 25 april kunnen startups zich aanmelden voor deelname aan de tweede editie van het LightSpeed startup accelerator programma. Het programma wordt ondersteund door de Europese Lefebvre Sarrut groep (Lefebvre Dalloz, Larcier-Intersentia, Lefebvre, Sdu, Giuffre Francis Lefebvre, Stollfuβ,) en biedt legal en tax startups in Europa een op maat gemaakt programma.

De Lefebvre Sarrut groep, leverancier van juridische, corporate en fiscale workflow oplossingen, biedt met LightSpeed een 6 maanden durend programma dat specifiek is afgestemd op de behoeften van de deelnemende startups. Voor deze tweede editie worden in het bijzonder impact tech startups voor de juridische en fiscale markten en startups op het gebied van duurzaamheid en de komende CSRD richtlijn uitgenodigd zich aan te melden.

Wat biedt LightSpeed?
Het LightSpeed programma biedt begeleiding en ondersteuning bij de versnelling van innovaties en groei met internationale in-house middelen en expertise over professionele markten.
• Op maat gemaakte begeleiding;
• Workshops over veel voorkomende problemen die startups op hun pad tegenkomen;
• Proof of Concept en testen bij focusgroepen uit onze klantgroepen en databases;
• Inspirerende masterclasses en live Q&A met experts.

LightSpeed wordt op 22 maart in 6 landen gelijktijdig gelanceerd in Europa: Frankrijk (Lefebvre Sarrut), Spanje (Lefebvre), Nederland (Sdu), Italië (Giuffrè Francis Lefebvre), België (Intersentia-Larcier), Luxemburg (Intersentia-Larcier).

Volgende stappen
De gekozen startups worden bekend gemaakt op 25 mei 2022. Het programma loopt van juni tot december 2022 en sluit af met een internationaal slotevenement samen met alle geselecteerde startups uit Europa.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie op onze website of meld je direct aan via ons formulier: https://lightspeed-lefebvre-sarrut.eu/apply/


Over Sdu
Sdu is de innovatiepartner voor bedrijven en professionals die te maken hebben de juridische, corporate en fiscale sector. Sdu ontwikkelt producten en diensten in co-creatie met haar klanten, waardoor zij kunnen innoveren en succesvol kunnen zijn. Nu, en in de toekomst. Met ruim 200 jaar ervaring en als onderdeel van het internationale netwerk Lefebvre Sarrut, heeft Sdu zeer goede kennis van ontwikkelingen en behoeften in het juridische en fiscale werkveld.

 

 

 

-----------------------

Vragen van de media of andere vragen? U kunt contact met ons opnemen via lightspeed@lefebvre-sarrut.eu of via de lokale vertegenwoordigster Esther van Doesburg via E.v.Doesburg@sdu.nl of +31620497149

Opmerkingen