Nomineer nu voor de Gouden Zandlopers!

Nomineer nu voor de Gouden Zandlopers!
16 november 2017 6412 keer bekeken

Nomineer nu voor de Gouden Zandlopers! ‘Je moet nú schieten om straks te kunnen scoren’

“Als je ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest.” De uitspraken van Johan Cruijff zijn inmiddels legendarisch. Dit is er zo één. En eigenlijk ook van toepassing op de Gouden Zandlopers, het jaarlijkse event waarop een ervaren jury dé awards uitreikt op het gebied van onder meer groei, innovatie, beste marketingcampagne én jong talent. Op donderdag 29 maart 2018 staat de dertiende editie gepland. Dan in het Postiljon Hotel in Amsterdam. Wie ervoor wil zorgen niet te verliezen - of beter gezegd: wil winnen - kan zijn nominatie nu indienen. Wacht niet te lang, het kan nog tot maandag 22 januari.

11 x winnen

“De bekendheid én de populariteit van het event groeit met het jaar”, zegt event manager Sdu Suzanne Eijkemans. Vanwege het enorme succes is het aantal awards voor 2018 uitgebreid naar elf. Acht worden op basis van nominaties uitgereikt. Je kunt jezelf nomineren of anderen.” Volgens Suzanne nomineren kantoren zich vooral zelf als het gaat om innovaties, campagnes, services en producten. “Voor bijvoorbeeld Young Talent en Bedrijfsjurist van het Jaar zie je dat inzenders vooral collega’s aandragen. Het is leuk om te zien met welke argumenten zij hun nominatie kracht bij zetten. Soms worden zelfs complete fotoseries meegezonden.”

In de schijnwerpers

Uiteraard kan er per categorie slechts één winnaar zijn. “Maar we zetten ook zeker nummer twee en drie in het zonnetje. Voor alle drie is het een prima gelegenheid om jezelf of je kantoor in de schijnwerpers te zetten. Een mooie kans voor positieve PR.” Een deskundige jury bepaalt de winnaars in de volgende acht categorieën: (1) Young Talent, (2) Bedrijfsjurist van het Jaar, (3) Beste Para-legal/Support-Lawyer, (4) Best Dressed Lawyer, (5) Beste Marketing Idee, (6) Beste Innovatie, (7) Service Award / Beste dienstverlening en (8) Beste Infographic. Daarnaast zijn er drie prijzen voor Snelste Groeier 2013 – 2018, Beste M&A-Advocaat en Beste M&A-Kantoor. Deze prijzen worden bepaald op basis van de Stand van de Advocatuur. Bekijk hier de samenstelling van de jury. [link toevoegen: http://www.goudenzandlopers.nl/de-jury]

Veel zichtbaarder geworden

Nog zo’n kans voor uitgelezen PR: de nieuwe Hall of Fame. “Vanaf nu zetten wij op de speciale website www.goudenzandlopers.nl ook de winnaars van het vorige jaar in het voetlicht. Ook met deze plek in de Hall of Fame kun je je bekendheid dus vergroten.” Nawid Fakiri werd de laatste verkiezing winnaar Young Talent. Het legde hem zeker geen windeieren “Ik ben meer zichtbaarder geworden, heb mijn netwerk kunnen vergroten en kreeg via de award ook veel nieuwe contacten.”

Niet vergeten!

Noteer dus in je agenda: nominaties indienen voor maandag 11 december 2017. Om, Johan Cruijff nogmaals te citeren: “Je moet schieten, anders kun je niet scoren!”

> Bekijk de impressie van de vorige Awards uitreiking

Opmerkingen