Sdu en Visma zetten met Taxvice intelligence grote stap in proactieve advisering

Sdu en Visma zetten met Taxvice intelligence grote stap in proactieve advisering
21 juni 2021

Met trots informeren we jou dat een grote sprong vooruit richting proactieve signalering voor de belastingadviespraktijk gezet is!

Onlangs is de Taxvice koppeling met het eerste aangiftepakket van DRV gemaakt met behulp van Robotic Process Automation (RPA). Wij zijn hiermee de enige partij in de markt die data gebundeld aanbiedt en proactieve advisering mogelijk maakt. Met Sdu ga je de tijd vooruit. Wil jij dat ook?

Wat is Taxvice intelligence?
In samenwerking met Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, lanceert Sdu het nieuwe Taxvice Intelligence. Waar de baanbrekende fiscale cloud software Taxvice in de kern ondersteuning biedt op vastlegging, compliancy en monitoring van het adviesproces, biedt de introductie van Taxvice Intelligence fiscalisten nu de mogelijkheid om écht proactief te werken door naast de vastlegging van data, de gebundelde data ook in te zetten als signalering binnen je adviesproces. Met Taxvice Intelligence ben jij voorbereid op de digitale toekomst

“Als fiscalist kun jij met Taxvice Intelligence je klant voorzien van een 360 graden advies. Wie wil dat nou niet?!” - Esther van Doesburg, Chief Innovation Manager Sdu

Voorsprong op fiscaal advies
Kwalitatieve proactieve signalering komt op deze manier steeds dichterbij. Drie jaar geleden is Sdu gestart met het ontwikkelen van software om jou als adviseur klaar te stomen voor de toekomst. Samen met de data-analisten van Sdu optimaliseren Taxvice klanten hun dienstverlening steeds verder. Op basis van deze nieuwe signalering kan proactief contact op worden genomen met de klant en de klant sneller geholpen worden. Deze mijlpaal is voor Taxvice en Taxvice Intelligence erg belangrijk!

Het combineren van data, bijvoorbeeld de koppeling met loondata/bankdata in de toekomst en de opvolging en duiding van data tijdens de workflow maakt dat Taxvice de fiscale markt een unieke voorsprong biedt in haar advisering!

“Sdu is al meer dan 200 jaar één van de meest innovatieve bedrijven van Nederland. Dankzij Sdu Taxvice kunnen belastingadviseurs niet alleen sneller werken; ook beter en creatiever. Voor ons is dit een uniek partnership, een schoolvoorbeeld van de connected experience voor belastingadviseurs. Visma Connect levert technische expertise, de AI kennis en het XBRL datawarehouse. Visma Pinkweb levert de Visma CRM Hub waarmee eenvoudig de cliëntgegevens uit het CRM systeem van de klant gesynchroniseerd worden met Sdu Taxvice. Samen realiseren we de Sdu visie: alle stappen in het fiscale adviesproces ondersteunen en intelligenter maken."

- Kim Andersen, Managing Director Visma Connect

Praktische informatie:

Meer informatie over Taxvice vindt u via www.sdu.nl/Taxvice of vraag meteen een kosteloos kennismakingsgesprek over Taxvice Intelligence met onze adviseurs aan via dit formulier. Dit is een gezamenlijk persbericht van Sdu en Visma.

 

- EINDE PERSBERICHT -

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht vragen en/of opmerkingen, neem dan contact op met: Janine Heemskerk, product owner Sdu Taxvice | j.heemskerk@sdu.nl| 06- 51595726

Sdu
Sdu is de innovatiepartner voor bedrijven en professionals in de juridische en fiscale sector. Sdu ontwikkelt producten en diensten in co-creatie met haar klanten, waardoor zij kunnen innoveren en succesvol kunnen zijn. Nu, en in de toekomst. Met ruim 200 jaar ervaring en als onderdeel van het internationale netwerk Lefebvre Sarrut, heeft Sdu zeer goede kennis van ontwikkelingen en behoeften in het juridische en fiscale werkveld.

Visma
Visma levert software die bedrijfsprocessen digitaliseert voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika. Met meer dan 10.000 medewerkers, 1 miljoen klantcontracten en een netto-omzet van 1.199 miljoen euro in 2018 is Visma een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM en e-overheid. Naast Visma Connect en Visma Software zijn ook bekende organisaties als Visma Raet, PinkWeb, Visma Roxit, ProActive, Davilex, Visma Idella, Dotweb, HR2day en PlusPort onderdeel van de Visma-groep. Visma is titelsponsor van Team JumboVisma, een van ’s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Opmerkingen