Sdu participeert in ‘Spotify voor studieboeken’ initiatief

Sdu participeert in ‘Spotify voor studieboeken’ initiatief
16 maart 2017 17367 keer bekeken

Sdu sluit zich aan bij BUKU. Dat is een streamingdienst voor studieboeken zoals Spotify dat voor muziek is. Waarom? BUKU bouwt een mooi en nuttig product voor studenten. Bij Sdu vinden we het van belang om professionals in wording in een vroeg stadium kennis te laten maken met het nut en de noodzaak van hoogwaardige content. Daarnaast is BUKU een sympathieke, ondernemende partij die qua filosofie en werkwijze goed bij ons past.

De deal was niet vanzelfsprekend. Het initiële contact met BUKU verliep enigszins stroef. In eerste instantie had ik ook eigenlijk niet zoveel zin in de afspraak met Bertus Jan. Maar toen hij eenmaal aan tafel zat, was het ijs snel gebroken. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en de werkwijze van BUKU is heel pragmatisch wat zaken doen makkelijk maakt.

Door de samenwerking met BUKU is onze content digitaal gemakkelijk bereikbaar voor studenten (voor €24,99 per maand). Het gaat om kwalitatieve content die niet vrij op internet te vinden is. Wij hopen van harte dat andere uitgevers ons voorbeeld zullen volgen, want kritische massa is absoluut noodzakelijk voor succes!

Jeroen Kuerble en Bertus Jan Epema
Jeroen Kuerble en Bertus Jan Epema (sales director van BUKU)

Opmerkingen