Terugkijken: de Legal Tech Heroes Round Table 2022

Terugkijken: de Legal Tech Heroes Round Table 2022
23 februari 2022

Vier legal tech heroes – Jeroen Zweers, Katelijn van Voorst, Jaap Stikkelbroeck en Ebbo Haantjes – doken donderdag diep in de stand van legal tech in Nederland tijdens een digitaal rondetafelgesprek. Hoever zijn we hiermee? Kijk nu de discussie terug, of luister in podcastvorm!

Onder leiding van moderator Nathalie Gloudemans-Voogd besprak het viertal waar we in Nederland staan op het gebied van legal tech, en hoe dit binnen de juridische dienstverlening wordt toegepast in de dagelijkse praktijk. Vervangt tech juristen? Welnee, onderstreept Jaap Stikkelbroeck (Blended.law) nog eens: “Het maakt je werk juist leuker en je wordt er een betere jurist van.”

Kijk terug:

 

Of luister als podcast.

 

Legal Tech Map 2022

Tijdens de online round table werd ook de nieuwe Legal Tech Map gepresenteerd, een routekaart met hierop ’s lands relevantste legal tech-bedrijven, geordend naar type dienst of het gebied waarop het bedrijf actief is. In één oogopslag is te zien welk bedrijf past bij een bepaald onderdeel van je bedrijfsvoering. Bekijk de map hier.

In de tweede helft van maart verschijnt een nieuwe editie van Advocatie Magazine, waarbij een printversie van de map is bijgevoegd. Wilt u het magazine ontvangen? Vraag dan hier gratis een abonnement aan.

Opmerkingen