Wie komt deze twee Product Managers bij Sdu versterken?

Wie komt deze twee Product Managers bij Sdu versterken?
19 april 2023

“We zijn continu bezig met hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen. Dit maakt het werk heel leuk.” Ron Huveneers en Sarah Engels zijn beide Product Managers bij Sdu en zijn op zoek naar een nieuwe collega. In dit interview vertellen zij alles over de rol en hoe het is om te werken bij Sdu. Lees snel verder:   

Al bijna 16 jaar is Ron bij Sdu in dienst bij het segment Overheid. Vanuit Santpoort reist hij enkele keren per week naar het kantoor in Den Haag. Ook is hij minstens 3 keer per week te vinden op de tennis- of padelbaan. Sarah is 5 jaar geleden begonnen als redacteur en in de tussentijd doorgegroeid naar Product Manager. Ze is geboren en getogen in Leiden. In haar vrij tijd vindt ze het heerlijk om op pad te gaan met haar gezin. 

Rol van Product Manager 

Ron vindt het leukste aan deze rol de samenwerking met specialisten op verschillende vakgebieden aan producten of diensten die klanten helpen in hun dagelijkse werkzaamheden. Volgens Ron zijn ze ontzettend bevlogen in hun vakgebied. “De nadruk ligt op de actuele behoefte van de klant, maar ook wat zij nodig hebben in de toekomst. We zijn continu bezig met hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen. Dit maakt het werk heel leuk.” Sarah bevestigt de toelichting van Ron:We hebben veel contact met marketing en sales om het product goed in de markt te zetten. Maar ook met veel andere collega's binnen Sdu. Als Product Manager ben je de spin in het web en heb je een centrale rol zowel intern als extern.”  

Het team 

Ron: “We hebben een diverse club aan mensen: van jong tot oud. Iedereen is heel open. We helpen elkaar graag.”  

Sarah: “Het is een gezellig team. Iedereen heeft zijn of haar eigen product, maar we pakken ook veel projecten samen op.”   

Werken bij Sdu

“Ik vind het heel fijn om te werken bij Sdu. Ondanks dat we een grote organisatie zijn, ken je iedereen van gezicht en weet Sander, de CEO van Sdu, wie je bent en maakt hij een praatje met je” vertelt Sarah. Maar ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er ook: “Onlangs heb ik bijvoorbeeld de NIMA B Business Marketing opleiding afgerond en ben ik nu bezig met een traject persoonlijk leiderschap.’ 

Ron gaat er op verder: ‘Enerzijds word je gestimuleerd vanuit je leidinggevende en anderzijds mag je ook zelf met initiatieven komen als het gaat om opleidingen en cursussen. De werk-privé balans is goed en je krijgt veel flexibiliteit vanuit Sdu, wat erg fijn is.’ 

Lijkt het je leuk om samen te werken met Ron en Sarah als Product Manager? Ga dan snel naar de vacature

Opmerkingen