Wie nomineer jij voor een Gouden Zandloper 2022?

Wie nomineer jij voor een Gouden Zandloper 2022?
9 mei 2022

Nog maar 1 week tot de deadline! De Gouden Zandlopers: een begrip in het juridische speelveld van Nederland. Op 8 september 2022 reikt Sdu voor de zeventiende keer deze prestigieuze awards op het gebied van innovatie in het juridische vak uit. Tijdens de Gouden Zandlopers 2022 worden dé awards op het gebied van groei en innovatie uitgereikt door een ervaren vakjury, met onder andere de awards voor Legal Innovation, Legal Education & Research, Access to Justice of de Oeuvre-award.

Dit jaar zijn er maar liefst tien categorieën waarvoor u kunt inzenden, waaronder drie nieuwe, namelijk de Inclusion Award, de Legal Transformer Award en de nieuwe thema award de Ethical Standard Award.

In een wereld waarin machtsmisbruik en gebrek aan integriteit wekelijks aan de kaak worden gesteld en veroordeeld, eert deze prijs kantoren en legal teams die zich vol inzetten om de hoogste ethische normen te handhaven en te bevorderen met vooruitstrevende initiatieven. Maar we willen natuurlijk ook weten welk jong talent u blijft verbazen met hun inzet en kennis van het juridische vak?

De tien Gouden Zandlopers Awards van 2022
* Access to Justice
* Ethical Standard
* Inclusion
* Legal Counsel
* Legal Design
* Legal Education & Research
* Legal Innovation
* Legal Transformer
* Oeuvre
* Young Talent

Jury Gouden Zandlopers 2022
De jury bestaat dit jaar uit:
• Yu Lian de Bakker, Senior Vice President Legal Affairs PVH Europe & General Counsel Tommy Hilfiger (juryvoorzitter);
• Bas Beljaars, Group Director Business Development, Marketing & Communications Loyens & Loeff;
• Harm Cammel, Partner / Legal Management consultant bij Voxius;
• Nathalie Gloudemans-Voogd, Manager Proceservaring Clifford Chance;
• Kirsten Maes, Advocaat bij Van Benthem & Keulen en universitair docent en onderzoeker Universiteit Utrecht;
• Jean Schreurs, Directeur NXP Semiconductors Nederland;
• Ivar Timmer, Lector Legal Management & Technology Hogeschool van Amsterdam.

Top 3 per award
Gedurende deze speciale avond worden de nummers 1, 2 en 3 van de verschillende awards in de spotlights gezet en is er een uitgebreid driegangendiner en borrel voor alle aanwezigen. Deze genomineerden krijgen automatisch twee kaarten voor het diner en de uitreiking in Amsterdam.

Uitgebreid aandacht voor de genomineerden
Op de avond van de Gouden Zandlopers lanceren wij het Advocatie Magazine. Dit magazine is direct digitaal te verkrijgen en valt de volgende dag thuis bij alle 12.000 abonnees op de mat. In het magazine staan uitgebreide portretten en interviews met de genomineerden. Daarnaast wordt er uiteraard via Advocatie.nl en sociale media aandacht worden besteed aan alle genomineerden.

Wie moet er dit jaar genomineerd worden voor een Gouden Zandloper? Maak het uiterlijk zondag 15 mei 2022 bij ons bekend via www.goudenzandlopers.nl.

 

Bekijk hier de recap van 2021:

 

Opmerkingen