Een nieuw tijdperk voor juridische research met Bluetick

Bluetick Sdu

AI-zoekmachine helpt juristen en fiscalisten zoeken in toenemende juridische content

Persbericht: Sdu neemt per 5 januari 2023 Bluetick over. Hierdoor kunnen advocaten, fiscalisten en andere juridische professionals voortaan beter en sneller zoeken naar uitspraken, commentaren, literatuur en andere juridische content in alle databases en juridische bronnen van Sdu, zoals OpMaat en NDFR maar ook Rechtsorde.

 

Naar het persbericht
Sdu en Bluetick

Een nieuw tijdperk voor juridische research

Rechtsorde bluetick sdu

Deze overname is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen beide partijen. De Bluetick technologie is al enige tijd succesvol geïntegreerd binnen het Sdu product: Rechtsorde. Met de AI-tool van Bluetick zoeken juridische professionals binnen Rechtsorde gerichter, uitgebreider en eenvoudiger naar relevante jurisprudentie. Een verdere research propositie is cruciaal voor de toekomst van Sdu. Zij wil research voor fiscale en juridische professionals continu verbeteren. Sander: ‘Professionals vragen ons steeds vaker naar slimme tooling om content te doorzoeken.

 

Lees het hele artikel
Het is ons streven dat geen enkele jurist meer problemen ondervindt bij het vinden van content. Door deze overname hebben we de slagkracht om dit doel sneller te bereiken.

Koen Aarns Bluetick

Koen Aarns CEO Bluetick
Met Bluetick in huis kunnen we sterker inzetten op research voor juristen, advocaten en fiscalisten. Eerst in Nederland maar al snel overal in Europa.

Sander de Groot Sdu

Sander de Groot, CEO Sdu

Over Bluetick

Juristen zoeken digitaal al twintig jaar op dezelfde manier. Soms is er een frisse kijk en baanbrekende aanpak nodig om tradities te doorbreken. Ontmoet Bluetick; een speler die met AI-technologie het juridische speelveld op z’n kop zet.

 

Lees meer over Bluetick
Bluetick Sdu team