Caatje. De grondwet

Britt van de Langkruis

Winteractie: tot en met 28 februari ontvangt u 15% korting op dit boek. De korting is al in de prijs verwerkt.

Maak kennis met Caatje! Caatje is de hoofdpersoon van het allereerste Sdu kinderboek. Een kinderboek met een knipoog naar het recht. Geschikt voor kinderen van circa 3 -7 jaar.

  • Boek
  • 30 pagina's
  • Bestelcode 9789012402958
Omschrijving
Caatje is een klein en vrolijk advocaatje. Ze gaat altijd gekleed in haar favoriete outfit: een toga. Ze wil graag iedereen helpen. Als er een probleem is, komt Caatje het oplossen! Dit levert spannende en vrolijke avonturen op.

In Caatje. De grondwet gaat Caatje op mollenjacht in de tuin van opa en oma. De mollen hebben namelijk heel veel molshopen gemaakt, zelfs tussen de lievelingsbloemen van oma. Caatje kruipt onder de grond en gaat op zoek naar de mollen. Ze ontmoet uiteindelijk de lieve en hartelijke familie Mol. Caatje vindt dat de familie Mol mag blijven, maar hoe denken opa en oma hierover…?

Caatje. De grondwet is geschreven en geïllustreerd door Britt van de Langkruis.
Gedurende haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit bleef geen enkele wettenbundel ongeschonden. Op bijna iedere bladzijde stond wel een tekening of een schets. Tijdens haar bijbaan bij de Rechtbank Rotterdam kwam zij op het idee het project ‘mr.werken’ te starten, waarbij ze meesters in het recht portretteerde. Haar daaropvolgende banen bij twee uitgeverijen hebben gezorgd voor de huidige combinatie van recht en creativiteit. Het resultaat is een kinderboek met een knipoog naar het recht!

Op 26 september 2018 werd bij boekhandel Paagman in Den Haag het Caatje boek feestelijk gepresenteerd. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan jeugdrecht- en strafrechtadvocaat Coosje Peterse; zangeres Lenneke Hoedemaker zong De Mollendans en las voor uit Caatje. Klik hier voor een impressie van de middag.

Caatje. De grondwet als relatiegeschenk? Neem contact met onze klantenservice en informeer naar de mogelijkheden.
Product details
Bestelcode 9789012402958
Productsoort Boek
Aantal pagina's 30
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort A-boek
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 27-09-2018
NUR code 402
Auteur(s) Britt van de Langkruis

Uw bestelling

Caatje. De grondwet
excl. btw € 13,59 incl. btw € 14,41
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht