Uw bestelling

Cd-rom ARAR Verklaard 2017-2
excl. btw € 57,98

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Cd-rom ARAR Verklaard 2017-2

Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht.

  • Cd-rom
  • Bestelcode CDARAR1702
Omschrijving
Deze uitgave bevat de integrale tekst van de Ambtenarenwet, het Algemeen Rijksambtenarenreglement en het Bezoldigingsbesluit Burgerlijke Rijksambtenaren 1984 met een toelichting bij de meeste artikelen, soms beknopt, soms uitgebreid. Daarnaast is een uiteenzetting opgenomen over het Bestuursprocesrecht. Zo heeft u niet alleen altijd de juiste artikelen van de AW, het ARAR en het BBRA’84 bij de hand, maar wordt u tevens geholpen bij de interpretatie en toepassing ervan. Kantnoten in de marge en een trefwoordenregister helpen u snel de informatie te vinden die u zoekt. De tekst van het ARAR is gewijzigd evenals de tekst van het BBRA’84. Zowel de tekst als de toelichting zijn bijgewerkt tot en met 28 maart 2017.

ARAR verklaard is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die te maken heeft met de rechtspositie en arbeidsvoorwaarden van rijksambtenaren, zoals leidinggevenden, personeelsfunctionarissen, rechtspositiemedewerkers, leden van de ondernemingsraad en bezwarencommissies en, niet te vergeten, rijksambtenaren zelf.
Product details
Bestelcode CDARAR1702
Productsoort Cd-rom
Bestelvorm Losse verkoop
Levertermijn 2 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 15-06-2017
NUR code 807