Nóg veiliger werken? Dat kan. 

Sdu biedt een aantal oplossingen om nog veiliger te kunnen werken. Vanzelfsprekend de actuele wet- en regelgeving, maar ook praktische tools, naslagwerken en toepassingen. Daarnaast blijft u via Sdu uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied, bekijk het cursusaanbod

Arbozone

Als Arboprofessional bent u verantwoordelijk voor veilig en gezond werken in uw organisatie. U wilt weten hoe u aan de Arbowet en -regelgeving kunt voldoen, en u wilt optimaal kunnen adviseren over Arbozaken, zoals Arbo en verzuim, nieuwe werkstijlen, persoonlijke beschermingsmiddelen, gevaarlijke stoffen, BHV, machineveiligheid, fysieke belasting, en meer. Met Arbozone beschikt u over actuele en volledige informatie binnen uw vakgebied!

Meer informatie over Arbozone >

Chemiekaarten

Met Chemiekaarten® beschikt u over de meest complete en actuele informatie om veilig te kunnen werken met chemische stoffen.

  • Handig hulpmiddel bij het opstellen van een adequaat noodplan
  • Per chemische stof 1 pagina met alle relevante gegevens
  • U ziet in één oogopslag wat te doen in het geval van calamiteiten
  • Gevalideerde informatie, door onafhankelijk team van chemische en medische experts.
  • Bewijst al meer dan 30 jaar haar autoriteit

Meer informatie over chemiekaarten > 
Direct naar Chemiekaarten online kan via www.chemiekaarten.nl

Toxic

Met de Toxic online applicatie registreert en communiceert u conform de Arbowetgeving en REACH als het gaat over (werken met) chemische producten.

Meer informatie over Toxic >

VGS

VGS Online biedt u snel en gemakkelijk toegang tot alle informatie voor het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg, het spoor en de binnenvaart: ADR, RID en ADN. Zowel de wetsteksten als de stofinformatie uit de tabellen (A, B en C) worden gebruiksvriendelijk aangeboden.

Direct naar VGS online kan via www.vervoergevaarlijkestoffen.nl