Uw bestelling

Compendium Estate Planning 2015
excl. btw € 73,30

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering
  • 14 dagen retourrecht

Dit compendium bevat een breed scala aan onderwerpen op het gebied van de estate planning. Het boek volgt goeddeels de praktijk van het leven: samenwonen - huwen - schenken - erven. Zowel de civielrechtelijke als de fiscaalrechtelijke kant komt aan bod.

  • Boek
  • 674 pagina's
  • Bestelcode 9789012395359
Omschrijving
Het Compendium Estate Planning richt zich in de eerste plaats op het onderwijs, maar is ook uitstekend bruikbaar voor de ervaren estate planner. Om de lezer een goed inzicht in de weerbarstige estate planningsmaterie te verschaffen is er voor gekozen de verschillende onderwerpen in algemene zin toe te lichten, waarna in meer of mindere mate verdieping volgt.

In afzonderlijke hoofdstukken wordt behandeld: een algemene inleiding op de op 1 januari 2010 sterk gewijzigde successiewet, de ongehuwde samenwoners, de hoofdlijnen van het huwelijksvermogensrecht, de schenking en de ANBI-regeling. Het erfrecht in brede zin beslaat vier hoofdstukken (algemeen, wettelijke verdeling en alternatieven voor de wettelijke verdeling, overige testamentvormen en fiscale aspecten van de boedelafwikkeling). Tot slot volgt nog een vijftal bijzondere onderwerpen: schenken en vererven van ondernemingsvermogen, de bedrijfopvolgingsregeling, levensverzekeringen en twee hoofdstukken met internationale aspecten.
Product details
Bestelcode 9012395356
Productsoort Boek
Aantal pagina's 674
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel vijfde druk
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 826
Redactie Mr. A.R. Autar Prof.mr. W.D. Kolkman
Hoofdredactie Mr. C.B. Baard Prof.dr. F. Sonneveldt
Auteur(s) Mr. R.L.M.C. Janssen Mr.dr. J.G. Knot Mr.dr. G.M.C.M. Staats Mr. P. Blokland Mr. C.J.M. Martens Prof.mr.T.J.Mellema-Kranenburg Mr. W.J.J.G. Speetjens Prof.Mr. A.H.N. Stollenwerck Mr. S.A.M. de Wijkerslooth Mr. J.C.L. Zuiderwijk
Editie 5e druk