In dit boek worden de verschillende aspecten die aan het levenstestament verbonden zijn op een gestructureerde en begrijpelijke wijze behandeld. Zo worden de wettelijke beschermingsmaatregelen verkend en afgezet tegen het levenstestament, wordt het normaaltype van het levenstestament behandeld en wordt uitgebreid stilgestaan bij de rechtsverhouding tussen de levenstestateur en de levensexecuteur.

  • Boek
  • 246 pagina's
  • Bestelcode 9789012402071
Omschrijving
Verder wordt in het Compendium Levenstestament de positie van de toezichthouder besproken alsmede de wijze waarop dat toezicht vorm gegeven kan worden. Uiteraard wordt het levenstestament ook benaderd vanuit het sociale en medisch-juridische perspectief en worden de internationaal privaatrechtelijke aspecten besproken. Voorts wordt aandacht geschonken aan het levenstestament en de acceptatie van banken. In het laatste hoofdstuk komen de fiscale kant en het CAK aan de orde. Dit alles maakt het Compendium Levenstestament uitermate geschikt voor onderwijsdoeleinden en als steun en toeverlaat voor de praktijk.
Product details
Bestelcode 9789012402071
Productsoort Boek
Aantal pagina's 246
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 02-10-2018
Redactie Prof. mr. L.C.A. Verstappen Prof. dr. J.P.M. Stubbé Mr. A. Autar
Hoofdredactie Mr. C.B. Baard Mr. A. Autar
Auteur(s) Mr. A. Autar Mr. dr. K. Blankman Prof.mr. A.H.N. Stollenwerck Prof. dr. A.C. Hendriks Mr. T. Denekamp Mr. dr. R.E. Brinkman Prof. dr. A. Machielse Prof. mr. D.F.M.M. Zaman Mr. dr. I. Sumner
Editie 2018

Uw bestelling

Compendium Levenstestament
excl. btw € 49,53 incl. btw € 53,99
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen – Printing on demand
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht