Conflictvaardig(er)

Meer dan 100 quotes, tips, inzichten en ideeën

Monique van de Griendt, Eva Schutte

Conflictvaardig(er) bevat meer dan 100 tips, quotes, inzichten en ideeën, alle ter inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van drie thema’s - communicatie, onderhandelen en conflicthantering - worden aansprekende inzichten en citaten op een rij gezet. Het is een bron van inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen.

  • Boek
  • 124 pagina's
  • Bestelcode 9789012382816
Omschrijving
Conflictvaardig(er) bevat meer dan 100 tips, quotes, inzichten en ideeën, alle ter inspiratie om conflicten eerder én beter op te lossen of zelfs te voorkomen. Aan de hand van drie thema’s - communicatie, onderhandelen en conflicthantering - worden aansprekende inzichten en citaten op een rij gezet.

Het boekje is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kan het behulpzaam zijn om een lastig gesprek of onderhandelingen voor te bereiden. Ook kan het boekje worden gebruikt om een citaat bij de hand te hebben of kennis op te frissen.

Auteurs
Monique van de Griendt is directeur van Dialogue BV, een managementadviesbureau gespecialiseerd in mediation en in coaching en training van hoogopgeleide mensen. Zij is een ervaren coach, mediator, trainer en consultant.

Eva Schutte richt zich als MfN-register en IMI Certified mediator en Master of Dispute Resolution volledig op zakelijke mediations. Zij is voorzitter van de Vereniging voor Zakelijke Mediation (ZAM) en lid van het College van Beroep van de Stichting Tuchtrechtspraak Mediators. Ook heeft Eva Schutte een aantal boeken geschreven over mediation, waaronder De advocaat in mediation en Juridische aspecten van mediation. Verder publiceert zij hierover regelmatig in vakbladen en is zij redacteur van het tijdschrift Nederlandse Mediation.
Product details
Bestelcode 9789012382816
Productsoort Boek
Aantal pagina's 124
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Meer dan 100 quotes, tips, inzichten en ideeën
Boeksoort A-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 600
Auteur(s) Monique van de Griendt Eva Schutte

Uw bestelling

Conflictvaardig(er)
excl. btw € 17,20 incl. btw € 18,75
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht