Opleidingen & Events

Bij Sdu Opleidingen & Events worden cursussen en events aangeboden voor verschillende doelgroepen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende kalenders van opleidingen voor deze doelgroepen. Heeft u een vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Sdu Opleidingen en Events
Meer informatie

De PO Deal All Inclusive; 12 maanden onbeperkt cursussen volgen voor een vast bedrag!

PO Deal

Voor iedere juridische professional is het volgen van opleidingen anders. Met de PO Deal kunt u 12 maanden onbeperkt cursussen volgen, zo maakt Sdu het voor u een stuk eenvoudiger én goedkoper! Genoeg redenen om eens te bekijken wat de PO Deal voor uw kantoor kan betekenen. Ruim 600 klanten gingen u al voor.

Bekijk product

Opleidingen & Events

Overheid

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het vakgebied overheid door op de blauwe link te klikken.

Bedrijfsvoering

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen bedrijfsvoering door op de blauwe link te klikken.

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9896 of mail ons op opleidingen@sdu.nl

Over Sdu Opleidingen & Events

Sdu is voor juristen, advocaten en fiscalisten dé specialist in opleidingen en events. Wilt u uw PO- of PE-punten behalen? Uw vakkennis bijhouden of bijspijkeren? Of simpelweg geïnspireerd raken? Schrijf u dan in voor de opleiding die bij u past of bezoek één van onze events. Kwaliteit staat voorop bij de opleidingen en events van Sdu en Licent Academy.