Overheid

Met ons brede portfolio van producten voor lokale overheden biedt Sdu de vakinformatie en werkondersteuning die u nodig heeft om uw werk sneller en efficiënter uit te voeren.

Overheid header

Whitepaper: 6 tips voor bekendmaking van regelgeving met DROP

Bekendmaking van regelingen in het papieren tijdperk was eenvoudig: een berichtje in het plaatselijke krantje en een ordner met regelingen ter inzage op het gemeentehuis was voldoende. 
Sindsdien is er een grote sprong gemaakt met het elektronisch bekendmaken van regelingen. Aan de andere kant stuit het bekendmaken in de praktijk toch ook nog vaak op technische hordes. Marijke Geertsema, juridisch adviseur, heeft hierover een whitepaper geschreven met 6 praktische tips om u te helpen deze hordes eenvoudiger te nemen.

Download whitepaper
Whitepaper DROP Publicatiediensten

Opleidingen & Events overheid

Bekijk onze aankomende evenementen, cursussen en opleidingen binnen het vakgebied overheid door op de blauwe link te klikken.

Praktijkdag 'Digitale toegankelijkheid overheid'

Toegankelijke en vindbare producten en diensten voor iedereen. Begrijpelijke informatie, die voor iedereen beschikbaar is, daar draait het om in dienstverlening. Echter, hoe sluit u aan op de leefwereld en dienstverleningsvraag van inwoners met een functiebeperking? En weten ze waar ze terecht kunnen?

Datum: donderdag 28 maart 2019

Informatie & aanmelden

Contact

Heeft u vragen over onze producten of diensten, of wilt u advies op maat? Wij denken graag met u mee. 

Bel 070 378 9880 of mail ons op informatie@sdu.nl

Over Sdu Overheid

Sdu Overheid levert een breed portfolio met toonaangevende titels. Correcte en actuele juridische informatie staat hierin centraal, waarbij er ook altijd een link is met de praktijk. Of u nu beleidsmedewerker, jurist, raadslid of baliemedewerker bent, wij hebben het product voor uw vakgebied! Van online kennisbank tot boek of tijdschrift.