Het startpunt voor elke HSE-expert

Demo aanvragen
HSE expert HSE Startpunt ARBOZONE

Ben jij in je werk verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw collega’s? En wil je eenvoudig kunnen inspelen op veranderende veiligheidsvoorschriften, werkmethoden of nieuwe omstandigheden? Zorg dan dat je net als je vakgenoten profiteert van het meest complete en gebruiksvriendelijke online startpunt voor de HSE-expert, met Sdu HSE.

Onmisbaar in je werk

Sdu HSE vormt een onmisbare bron van informatie voor iedereen die bezig is met veiligheidsvoorschriften en werkmethoden. Je vindt niet alleen alle Arbo-praktijkinformatie en regelgeving, ook beschik je over alle AI-bladen via handige practice notes, praktische tools en actuele regelgeving met toelichting. In welke bedrijfstak je ook werkt, wij bieden je alles wat je moeten weten om de veiligheid van jouw collega’s te verbeteren. Bovendien ontvang je als abonnee van Sdu HSE toegang tot het online Safety! archief.

HSE demo

De voordelen van Sdu HSE

  • Altijd op de hoogte van actuele en praktische informatie.
  • Alles voor in de praktijk; checklists, vragenlijsten, stappenplannen en handige tools.
  • Toegang tot het online Safety! archief.
  • Toegang tot AI-bladen en practice notes.
  • Actuele regelgeving, toelichting en commentaar.
  • Maakt uw dagelijkse taken eenvoudiger.

Wat vinden onze klanten?

Wij leiden professionals in veiligheidszorg op. Een professional dient over de meest actuele informatie en inzichten te beschikken. De portal Sdu HSE is dus onmisbaar voor veiligheidskundigen!

Ronald Meijer Copla

Ronald Meijer

Doordat alle informatie binnen het platform goed is geschreven en helder is gestructureerd, kan ik ook met collega’s die geen kennis hebben van arbo-onderwerpen snel de mogelijke risico’s in kaart brengen.

Eric van der Steen Havenbedrijf Amsterdam

Eric van der Steen

Vraag nu een demo aan van HSE en ontdek de voordelen

Sdu HSE demo aanvragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je de voordelen van Sdu HSE voor jouw bedrijf ook wel eens wilt ervaren. Dat komt goed uit, want ons HSE-team staat te popelen om jou door dit unieke platform te leiden! Vraag meteen een vrijblijvende en gratis demo aan via onderstaande button. Hierna wordt er contact met je opgenomen voor het inplannen van de demo op een moment dat het jou uitkomt.

 

Demo aanvragen

Contact

telefoon

Wilt u ook profiteren van het gemak van Sdu HSE?

Neem dan telefonisch contact op met de Sdu klantenservice: 070 - 378 98 80.