De tijd vooruit

Met een toegewijd team van vooruitdenkers, midden in jouw werkproces, maken we samen de mooiste dingen waar.

Sdu is dé innovatiepartner voor juridische en fiscale professionals. We helpen onze klanten succesvoller te zijn, nu en in de toekomst. Dat kan alleen als je je klanten en hun werkprocessen door en door kent. Daarom willen we echt begrijpen wat ze nodig hebben. Deze diepe inzichten geven ons voorsprong. De voorsprong om met vernieuwende oplossingen te komen die naadloos passen in het werkproces van onze klanten.

Jouw innovatiepartner

Sdu is de tijd vooruit. We zijn voorlopers, altijd op zoek naar wat beter kan. Dat zit in onze genen. Want we weten als geen ander dat de toekomst vandaag begint. Daarom werken we voortdurend aan innovaties die het verschil maken in het werkproces van professionals die ook na morgen relevant willen zijn. Dat doen we samen met onze klanten. Want alleen dan sluiten onze oplossingen echt aan op hun werkproces. Nu en in de toekomst.

De klantgroepen die wij bedienen

We maken wet- en regelgeving toegankelijk door de slimme inzet van content, technologie, data en trainingen. Dat doen we voor advocaten, juristen, fiscalisten, notarissen en lokale overheden.

Juridisch

Wij maken wet- en regelgeving toegankelijk voor juridische professionals

Juridisch

Fiscaal

Wij helpen fiscale professionals vooruit op alle onderdelen van hun werkproces

Fiscaal

Notariaat

Producten en pakketten die passen bij de wensen en behoeften van de notaris

Notariaat

Overheid

Met onze vakinformatie en werkondersteuning werk je sneller en efficiënter

Overheid

Bedrijfsvoering

Waarborgen dat je altijd de huidige wet- en regelgeving naleeft

Bedrijfsvoering

Samen kom je verder

Daarom is co-creatie de basis van al onze innovaties. We staan met één been in de organisatie van onze klanten. We luisteren aandachtig, stellen de juiste vragen en doorgronden het werkproces. Dankzij deze werkwijze zijn we uitgegroeid tot een partner waar je op kunnen bouwen. Dat vertrouwen nemen we heel serieus. We zetten elke dag alle zeilen bij om oplossingen te ontwikkelen die net een stap verder gaan. Elke dag weer. Benieuwd hoe we dit doen?

Recente projecten
innovatie

Innovatie blogs

Bij Sdu zit innovatie in onze genen. Ons toegewijde team van collega's vertelt in onze blogs hoe we bezig zijn om constant op zoek te gaan naar de nieuwste innovaties.

ls

Lefebvre Sarrut – Activate Knowledge

Sdu maakt deel uit van Lefebvre Sarrut, één van de grootste Europese concerns op het gebied van content, training en software voor de juridische-, fiscale- en corporate markt. Lefebvre Sarrut is een innovatief bedrijf dat actief is in 8 landen en helpt professionals succesvol te zijn. Bekende lokale merken zijn Lefebvre Dalloz, Larcier, Lefebvre, Giuffrè Francis Lefebvre, Juris en Indicator.