Uw bestelling

Een nieuwe aanpak
excl. btw € 18,82

Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand

  • Online geen verzendkosten
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht

Door wetgeving en rechtspraak is het aansprakelijkheidsrecht verfijnd en in verschillende opzichten is de positie van slachtoffers van letsel verbeterd. In dit boek vindt u een inspirerend betoog van zes deskundigen over wat er volgens hen toch nog verbeterd kan worden.

  • Boek
  • 112 pagina's
  • Bestelcode 9789012383554
Omschrijving
Het aansprakelijkheidsrecht is de afgelopen decennia door wetgeving en rechtspraak verfijnd en in verschillende opzichten is de positie van slachtoffers van letsel verbeterd. Wie evenwel van buitenaf naar het terrein van de letselschade kijkt, kan ook vraagtekens plaatsen: is het er nu werkelijk beter op geworden? Wat kan er nog beter?

In dit boek komen zes deskundigen aan het woord die laten zien wat er volgens hen beter kan. Eerder vormden deze bespiegelingen een bron van inspiratie tijdens het eenentwintigste symposion van de Vereniging voor Letselschade Advocaten.
Product details
Bestelcode 9012383552
Productsoort Boek
Aantal pagina's 112
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel LSA 21
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis – Printing on demand
Beschikbaarheid Leverbaar
Beschikbaarheidcode
Handmatig N
NUR code 822
Auteur(s) mr. Chr. H. van Dijk mr.dr.J. van Duijvendijk-Brand prof.mr. A.L.M. Keirse prof.mr. C.J.M. Klaassen prof.mr. S.D. Lindenbergh mr.dr. L. Smeehuizen prof.mr. J. Spier