Ergonomie Compact, 3e herziene druk

Human Factors: Gegevens voor ontwerpen en beoordelen werksituaties en producten

drs. Kees Peereboom Eur. Erg.

In Ergonomie Compact is een relevante selectie gemaakt van actuele richtlijnen en normen op het gebied van ergonomie. Hierdoor beschikt u snel over de juiste informatie voor het zo goed mogelijk ontwerpen en beoordelen van werkplekken en hulpmiddelen als machines, gereedschappen en transportmiddelen. De informatie is helder weergegeven in figuren en tabellen en voorzien van een korte toelichting.Met Ergonomie Compact zorgt u ervoor dat uw klant of werknemer zo veilig, gezond en efficiënt mogelijk kan werken.

  • Boek
  • 120 pagina's
  • Bestelcode 9789012395250
Omschrijving
Voor het zo goed mogelijk ontwerpen en beoordelen van werkplekken en hulpmiddelen als machines, gereedschappen en transportmiddelen heeft u actuele richtlijnen en normen op het gebied van ergonomie nodig. De grote hoeveelheid arbovoorschriften, bouwregels, normen, beleidsregels en richtlijnen is echter vrij ondoorzichtig en ontoegankelijk.

In Ergonomie Compact is daarom een relevante selectie gemaakt, waardoor u snel over de juiste informatie beschikt. De informatie is helder weergegeven in figuren en tabellen en voorzien van een korte toelichting.

Met Ergonomie Compact kunt u ervoor zorgen dat uw klant of werknemer zo veilig, gezond en efficiënt mogelijk kan werken.

Drs. Kees Peereboom Eur.Erg. (vhp human performance) is register ergonoom en specialist op het terrein van fysiekebelastingvormen, werkdruk en RSI. Hij is auteur/redacteur van onder andere het Handboek Ergonomie en een aantal boeken uit de reeks Arbo-Informatie. www.vhphp.nl
Product details
Bestelcode 9789012395250
Productsoort Boek
Aantal pagina's 120
Bestelvorm Losse verkoop
Ondertitel Human Factors: Gegevens voor ontwerpen en beoordelen werksituaties en producten
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
Publicatiedatum 19-05-2015
Auteur(s) drs. Kees Peereboom Eur. Erg.

Uw bestelling

Ergonomie Compact, 3e herziene druk
excl. btw € 37,84 incl. btw € 41,25
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht