Succesvol procederen bij de belastingrechter

mr. M. Jansen

In Nederland worden vele verschillende belastingen geheven, zowel door de rijksoverheid alsmede door provincies, waterschappen en gemeenten. Iedere burger, of hij nou ondernemer is of particulier, wordt dan ook geconfronteerd met belastingheffing.

  • Boek
  • 128 pagina's
  • Bestelcode 9789012394161
Omschrijving
In Nederland worden vele verschillende belastingen geheven, zowel door de rijksoverheid alsmede door provincies, waterschappen en gemeenten. Iedere burger, of hij nou ondernemer is of particulier, wordt dan ook geconfronteerd met belastingheffing. In veel gevallen vindt belastingheffing plaats met instemming van de burger. De situatie kan zich ook voordoen dat een burger het niet eens is met belastingheffing. Dit boek biedt dan uitkomst. Het boek bevat praktische en complete informatie over de wijze waarop bezwaar kan worden gemaakt tegen bijvoorbeeld belastingaanslagen en over de mogelijkheid om beroep in te stellen bij de (onafhankelijke) rechter. Dit boek zal dan ook vooral hulp bieden aan de fiscale professional – belastingadviseurs, accountants en administratieconsulenten – die zo nu en dan te maken krijgt met bezwaar- en beroepsprocedures. Door de laagdrempelige insteek is het boek echter ook goed bruikbaar voor de particulier die zelf procedeert tegen bijvoorbeeld zijn eigen belastingaanslag.


Over de auteur:
Mr. M. Jansen heeft Fiscaal Recht en Nederlands Recht gestudeerd en is als stafjurist werkzaam bij de belastingkamer van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Voorheen is hij werkzaam geweest in de fiscale procespraktijk bij een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor.
Product details
Bestelcode 9789012394161
Productsoort Boek
Aantal pagina's 128
Bestelvorm Losse verkoop
Boeksoort W-boek
Levertermijn Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
Beschikbaarheid Leverbaar
NUR code 826
Auteur(s) mr. M. Jansen

Uw bestelling

Succesvol procederen bij de belastingrechter
excl. btw € 34,51 incl. btw € 37,62
Levertijd: Voor 12.00 uur besteld, morgen verzonden
  • Gratis verzending
  • Veilig betalen: factuur bij levering of keuze voor iDeal
  • 14 dagen retourrecht